Investor Trip profile picture

Coinbase: O creștere masivă în timpul Crypto Bull Run 2023 (NASDAQ: COIN)

Leon Neal

Coinbase (Nasdaq:Nasdaq: moneda) este stocul meu preferat de cripto, deoarece folosesc Coinbase pentru a cumpăra Bitcoin la fiecare cec de plată și pentru a înțelege cât de importantă este compania pentru întregul ecosistem cripto din America.

Cu toate acestea, 2022 a fost de aprox Un an pentru criptomonede și o mulțime de presă negativă i-au făcut pe mulți începători cripto să piardă bani și să panicheze vânzările.

Mai mulți brokeri criptografici și platforme de tranzacționare, cum ar fi Voyager (OTCPK: VYGVQ) au depus faliment, determinând mulți investitori să clasifice criptomoneda drept „înșelătorie”.

Am făcut greșeala de a face o recomandare de cumpărare pe Voyager la începutul acestui an, fără să știu că compania are probleme.

De asemenea, am ținut Cardano (ADA-USD) pe platforma Voyager și, ca urmare, am pierdut toate ADA.

Adevărul este că aceste eșecuri de profil înalt vor aduce beneficii Coinbase pe termen lung, deoarece deținătorii de criptomonede vor căuta un nume de marcă de încredere în loc să obțină profituri mari atractive.

Vestea bună este că BlackRock a ales Coinbase pentru a oferi clienților săi servicii de tranzacționare cu criptomonede. Acesta este un câștig uriaș pentru Coinbase și pentru întreaga industrie cripto, deoarece BlackRock (BLK) este cel mai mare administrator de active din lume, cu peste 10 trilioane USD în active AUM.

În acest articol, voi prezenta analiza mea actualizată a stocurilor Coinbase și voi spune de ce cred că 2023 va fi un an important pentru companie.

Cumpărați frica plătiți pentru asta

Am postat articolul meu anterior pe Coinbase în mai 2022, când piețele criptomonedelor se prăbușeau și le-am spus adepților mei să cumpere scăderea. Acțiunile COIN s-au tranzacționat la aproximativ 48 USD, așa că am avut un câștig frumos de 68% de atunci dacă cumpărați frică.

Mai 2022 Articolul Coinbase

Mai 2022 Articolul Coinbase (Căutare alfa)

Am observat că piețele criptografice au scăzut și nu cred că lucrurile se vor arăta mai rău decât au fost în timpul verii.

Se poate întâmpla orice, dar nu mă aștept ca acțiunile COIN să revină sub 50 USD, cu excepția cazului în care compania face o împărțire a acțiunilor.

T2 2022 la Coinbase a fost un dezastru

Coinbase s-a luptat în timpul celui de-al doilea trimestru, la fel ca întreaga piață cripto cu cifre subperformante în general.

Rezultatele Coinbase T2 2022

Rezultatele Coinbase T2 2022 (Piesa Regina)

Veniturile pentru al doilea trimestru din 2022 au fost de 808 milioane dolari (în scădere cu 64% de la un an la altul), iar compania a raportat o pierdere de 1,1 miliarde dolari (-4,98 dolari pe acțiune).

În general, Coinbase se va descurca bine în timpul piețelor cripto urcare și va pierde bani în timpul piețelor cripto bearish. Compania generează cea mai mare parte a veniturilor sale din comisioane de tranzacționare și are nevoie de multe activități de cumpărare pentru a câștiga bani.

Nu există niciun motiv să intrați în panică în acest moment și să goliți stocul Coinbase fără să vă gândiți. Piețele de criptomonede se mișcă în cicluri de 4 ani și acest lucru este complet normal.

Acțiunile COIN se tranzacționează cu un raport preț-vânzări mult mai bun de 3 și un raport preț-cartă de aproximativ 3, de asemenea.

Coinbase are 6,15 miliarde de dolari în numerar în bilanț și a luat mai multe măsuri pentru a reduce costurile și a economisi bani, cum ar fi concedierea a 18% dintre angajați și închiderea programului său de afiliere.

Datoria pe termen lung se ridică la 3,62 miliarde de dolari, oferind companiei mult spațiu de operare în cazul în care iarna cripto va continua mult mai mult.

În iunie 2022, Coinbase are 427,8 milioane USD în active cripto. Coinbase deține 8.633 Bitcoin și 123.021 Ethereum. Consultați aceste statistici Coinbase pentru mai multe informații despre ultimul trimestru al companiei.

Coinbase One este un schimbător de jocuri

În timp ce aștept ca piețele cripto să se redreseze, sunt foarte curios de programul de abonament lunar al Coinbase numit Coinbase One.

Coinbase One

Coinbase One (Piesa Regina)

Coinbase One oferă abonaților mai multe avantaje, inclusiv:

  • Taxă de tranzacționare cu criptomonede de 0 dolari
  • Asistență telefonică live 24/7
  • Milioane de dolari pentru a proteja contul
  • Formularul 894 completat în prealabil pentru a vă declara impozitele

Coinbase One percepe o taxă lunară de 29,99 USD, deoarece compania încearcă să-și diversifice sursele de venituri, departe de taxele de tranzacționare unice.

Concurenți precum Robinhood (HOOD) oferă oferte cripto de 0 USD și oferă un portofel cripto fără niciun cost. Este logic că Coinbase ar trebui să ofere ceva special pentru a oferi utilizatorilor săi un motiv pentru a continua să cheltuiască bani pe oferte.

Barry McCarthy, CEO al Peloton (PTON), consideră că modelul de afaceri prin abonament îl va salva pe Peloton și am putea vedea că mai multe companii precum Coinbase se bazează pe veniturile din abonament în viitor.

Coinbase One este o necesitate pentru investitorii în criptomonede care dețin sume mari de bani pe platformă. Primiți până la 1 milion USD pentru a proteja contul dacă ceva nu merge bine.

Pentru doar 29,99 USD, cred că Coinbase One va fi foarte popular și va genera un nou flux de venituri care va ajuta compania să mențină un flux de numerar puternic pe piețele criptomonedelor.

Cursa Crypto Bull 2023 se apropie

Crypto recompensează răbdarea și am așteptat în tăcere revenirea stocurilor mele cripto.

Vestea bună este că toate semnele indică o creștere în 2023 a criptomonedei care ar putea trimite bitcoin și alte criptomonede înapoi pe Lună.

Analistul criptografic Miles Deutscher Răspândire Un tweet interesant care urmărește prețul bitcoin din 2011.

Potrivit tweet-ului său, Bitcoin urmează o traiectorie urcătoare simplă de 3 ani, urmată de o piață ursară de 1 an. Acest lucru este legat de ciclul de înjumătățire al Bitcoin de 4 ani, în care numărul de Bitcoin minabile este redus la jumătate la fiecare 4 ani.

Următoarea înjumătățire a Bitcoin va avea loc în aprilie 2024 și cred că mulți speculatori de criptomonede vor cumpăra Bitcoin și alte criptomonede în așteptarea evenimentului de înjumătățire.

Numărătoarea inversă Bitcoin 2024 până la înjumătățire

Numărătoarea inversă Bitcoin 2024 până la înjumătățire (CoinWarz)

Acest lucru este foarte optimist, deoarece Coinbase câștigă mulți bani în timpul tranzacționării cu criptomonede.

Dacă ați cumpărat acțiuni COIN în timpul IPO anul trecut, ați scăzut cu 75% din aprilie 2022.

Programa
Date COIN de YCharts

2023 ar putea fi anul în care acțiunile COIN își recuperează multe din pierderi, deoarece prețul Bitcoin și acțiunile Coinbase sunt corelate pozitiv.

factori de risc

Coinbase are un șanț larg cu 103 milioane de utilizatori verificați, dar există o mulțime de lucruri care pot merge prost.

  • Un hack major Coinbase va distruge reputația companiei și va determina utilizatorii să-și retragă cripto-ul de pe platforma Coinbase.
  • Piața cripto nu își revine niciodată, iar cripto devine doar un alt mod precum Beanie Babies sau Pokemon.
  • Băncile vechi și companiile de investiții oferă conturi de tranzacționare Bitcoin și fură afaceri de la Coinbase.
  • Mai multe procese în viitor afectează Coinbase și ajută la distrugerea reputației sale.
  • Coinbase oferă mai multe produse cripto cu randament ridicat în viitor și riscă să se confrunte cu faliment în cazul în care clienții fondurilor speculative nu plătesc împrumuturile de investiții.

concluzie

Coinbase nu este perfect, dar am încredere în ei mai mult decât în ​​orice alt schimb criptografic din America. Compania nu a oferit niciodată profituri mari ale criptomonedei, așa că a evitat haosul complet al falimentului Voyager/Celsius 3 Arrows Capital.

Coinbase a împlinit 10 ani în acest an și este încă o modalitate foarte ușoară și sigură de a cumpăra și vinde criptomonede.

Dacă nu doriți să vă deranjați să dețineți o criptomonedă, cred că deținerea unui stoc Coinbase este următoarea cea mai bună opțiune.

Leave a Comment

Your email address will not be published.