Coinbase funcționează corect cu Ethereum-ul tău stivuit?

Este corect să spunem că Ethereumlui (ETH -5,86%) Fuziunea foarte așteptată – migrarea criptomonedei de la un protocol de mining Proof of Work care epuizează resursele la un Proof of Stake mai eficient – a decurs destul de bine. Inginerii au perfecționat procesul, dar investitorii nu sărbătoresc tocmai acum.

A doua cea mai mare criptomonedă din lume a fost vândută inițial după fuziune. Nu este surprinzător faptul că o investiție își pierde valoare după un eveniment ursist pe scară largă. Vechea zicală „cumpără zvonurile, vinde știrile” este o pălărie veche pentru comercianții de modă veche. Cu toate acestea, cu Ethereum în scădere cu 60% până acum în 2022, nu este ca și cum am putea spune că există o mulțime de sentimente optimiste îndreptate către consolidare. Să vinzi zvonul, să vinzi știrile peste?

Dacă ați crede că deținerea Ethereum-ului a fost dificilă în această piață ursă pentru criptomonede, ar putea fi și mai rău. Ai fi putut să pariezi pe Ethereum în ultimul an Coinbase Global (Valută -3,21%).

Sursa imagine: Getty Images.

Împărtășește în inimă

Cel mai popular schimb de criptomonede din lume este priceput la multe lucruri, dar pare să fi dat peste cap când a venit vorba de platforma sa de miză pentru Ethereum. Înainte de fuziune, Coinbase a început să promoveze o modalitate pentru clienții care aveau Ethereum în conturile lor de a genera un venit pasiv – plătit în Ethereum – permițând bursei să tranzacționeze miza în numele lor. Utilizatorii își vor transfera cripto-ul pe Ethereum 2.0 în schimbul recompenselor, deoarece Coinbase a participat la verificarea tranzacțiilor (cunoscute și sub numele de miza) în numele lor.

Era clar că comercianții își țineau Ethereum-ul în acest proces, spre deosebire de majoritatea ofertelor generatoare de venituri, unde investitorii se pot retrage în orice moment. Participanții nu au putut să tranzacționeze, să trimită sau să-și vândă Ethereum-ul 2.0. Nimeni nu susține că oamenii nu știau că își blocau Ethereum-ul original și predau cheia către Coinbase. Problema a apărut când stâlpii porții au început să se miște.

Inițial, se aștepta ca Coinbase să permită lichiditate până la sfârșitul anului 2021, dar pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, un nou limbaj a împins această realizare până în 2022. Din păcate, trecerea de săptămâna aceasta la Proof of Stake nu este evenimentul care deblochează stiva de criptomonede. . Coinbase nu va permite retrageri până la următoarea etapă a procesului de migrare – despre care Coinbase se așteaptă să aibă loc peste șase până la 12 luni.

Coinbase a introdus recent un plan de evadare, dar nu era exact ceea ce comercianții sperau să vadă. Acum le permite celor cu Ethereum 2.0 stivuit să-l schimbe cu un nou jeton de dobândă Ethereum încapsulat bătut de Coinbase însuși. Este singura cale de ieșire acum, dar, din păcate, nu este un schimb corect. Ethereum se tranzacționa la 1.460 USD vineri dimineață. Noul plic Ethereum – cbETH – aducea 1.382 USD, 5% reducere.

Adăugând sare în rană, același program care le oferea celor dornici să participe la Ethereum o rată anuală inițială de recompensă de 6% pentru blocarea criptomonedei este semnificativ mai mică. Ethereum mizat pe Coinbase este acum de doar 3,77%. Comercianților li s-a spus că prețurile se vor schimba și ar putea scădea, dar este un moment dificil pentru nave, deoarece randamentele lichide ale vehiculelor bancare mai conservatoare, generatoare de venituri au crescut brusc la acea vreme.

Ar putea fi mai rău desigur. Am văzut destul de multe platforme care oferă rate de recompensă mai generoase scăzând în acest an. Coinbase este unul dintre supraviețuitori, susținut de un bilanţ bogat în numerar, pentru a rezista în această iarnă cripto. Cu toate acestea, poate doriți să verificați pagina Coinbase pentru Ethereum 2.0 și cbETH încapsulate. Recenziile au fost brutale și este doar o chestiune de timp până când Coinbase renunță la funcția prin care conturile își pot publica ideile în mod public. Coinbase face multe lucruri bine, dar stiva Ethereum cu siguranță nu este una dintre ele.

Rick Munnarez are poziții în Ethereum. Motley Fool are poziții la Coinbase Global, Inc. și Ethereum și îl recomandă. Motley Fool are o politică de divulgare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.