crypto trading

Cele mai bune platforme de tranzacționare cu criptomonede – European Business Review

2022 nu este cel mai bun an pentru investitorii cripto, iar distracția de a urmări Bitcoin urcând la 68.000 USD anul trecut pare o amintire îndepărtată. În prezent, Bitcoin se apropie de cel mai scăzut nivel din 2022, iar piața totală a criptomonedei a fost martoră Valoarea unui trilion de dolari a fost distrus.

Condițiile pieței de criptomonede de iarnă și ale pieței ursului sunt mormăite sumbru de investitori, pe măsură ce bursele s-au prăbușit și s-au pierdut economiile de viață. Cu toate acestea, există încă un mare optimism printre mulți dintre experții de top în criptografii. Există o credință puternică că criptomoneda și bitcoinul în special nu numai că vor reveni, dar vor atinge noi culmi și vor deveni mai puternice pe termen lung.

Cât de sus poate crește bitcoinul?

Marea întrebare pentru investitori acum este dacă mai merită să investești în criptomonedă. Mulți nou-veniți la criptomonede au urmărit creșterea valorii Bitcoin și au decis că aceasta este o investiție de făcut. La un moment dat, se pare că nu se va opri creșterea continuă a valorii Bitcoin, iar alte criptomonede, cum ar fi Ethereum, par să se bucure de averi similare.

Valoarea lui Ethereum s-a triplat în 2021, atingând un maxim istoric de 4.811 USD. Cu doar șase ani în urmă, se tranzacționa la mai puțin de un dolar. Deci, ce urmează pentru eth, bitcoin și alți operatori cripto majori?

Ei bine, dacă previziunile sunt de crezut, atunci ar putea fi timpul să începeți să căutați să faceți față cu Bitcoin sau orice altă criptomonedă. Bitcoin este principalul jucător, iar experții îl au Anticipați un potențial serios de creștere în următorii opt ani până în 2030.

O potențială creștere de 50.000 USD este prognozată pentru 2023, cu o creștere la 100.000 USD pentru 2025. Dar este în 2030 când experții cripto se așteaptă să vadă ceva complet nou. Nu numai că există o credință puternică că Bitcoin poate sparge bariera unui milion de dolari, dar se va ridica mult mai mult decât atât.

Dacă doriți să urcați pe scara cripto înainte de a atinge aceste valori potențiale, va trebui să deschideți un cont de tranzacționare și să găsiți platforma potrivită pe care să o utilizați.

Care sunt cele mai bune aplicații și platforme de tranzacționare cu criptomonede în 2022?

Alegerea aplicației sau platformei potrivite vă poate oferi un avantaj în tranzacționare și vă poate ajuta cu strategii îmbunătățite. Desigur, investițiile implică un anumit risc, iar cripto a arătat cât de mare poate fi volatilitatea, atât pozitivă, cât și negativă.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai cunoscute și mai populare platforme de tranzacționare, aplicații și platforme de tranzacționare pentru criptomonede astăzi.

eToro

Acest schimb este în funcțiune din 2007 și este de încredere și folosit de milioane. eToro permite utilizatorilor să cumpere, să vândă, să trimită și să primească o serie de criptomonede diferite, inclusiv Bitcoin, Bitcoin Cash, Stellar, Litecoin și Ethereum.

Acest schimb permite, de asemenea, utilizatorilor să tranzacționeze acțiuni și are o funcție inovatoare de tranzacționare socială, care este utilă atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați.

Depozitele minime variază în funcție de regiune și tipul de cont. Rezidenții din SUA și Marea Britanie trebuie să depună doar 10 USD pentru a începe să investească. Cu toate acestea, transferurile bancare nu trebuie să fie mai mici de 500 USD.

Bitcoin 360 Ai

Dacă doriți să utilizați tehnologia pentru a vă ajuta să luați decizii de tranzacționare mai bune bazate pe date, poate doriți să aruncați o privire asupra unei forme de automatizare. Bitcoin 360 Ai Permite comercianților să ia decizii manuale și să cumpere și să vândă criptomonede, dar scanează și piața și efectuează tranzacții automate.

Puteți să vă setați propriile preferințe și reguli de tranzacționare, apoi lăsați algoritmii complecși să decidă care tranzacții sunt cel mai probabil să fie cele mai profitabile. Cu o precizie de laudă de peste 99,4%, aceasta ar putea fi modalitatea de a face tranzacții profitabile pe o piață dificilă.

Depozitul minim este de 250 USD. Cu toate acestea, nu există taxe și nici comisioane pentru retrageri.

Robinhood

Acest broker are 15,9 milioane de utilizatori activi lunar și peste 22 de milioane de conturi finanțate. Poate fi folosit pentru a cumpăra și vinde o gamă limitată de criptomonede, inclusiv Bitcoin și Dogecoin. Se poate potrivi persoanelor care doresc să cumpere și să dețină criptomoneda în loc să facă tranzacții regulate. pentru aceste criptomonede Investitorii își propun să facă față furtuniiRobinhood ar putea fi o opțiune bună.

Robinhood a devenit celebru, sau infam, atunci când un grup Reddit s-a adunat pentru a tranzacționa acțiuni GameStop, provocând haos pe Wall Street, iar platforma a suspendat tranzacționarea.

Nu este necesar un depozit minim. Deși folosești un cont Robinhood Gold, este necesară o depunere minimă de 2000 USD.

Binance

Un schimb american extrem de fiabil despre care se spune că este cel mai mare din lume în ceea ce privește volumele de tranzacționare. Este popular la mulți comercianți datorită taxelor sale scăzute. Există o taxă de tranzacționare spot de 0,1% și o taxă fixă ​​de 2,99 USD per tranzacție. De asemenea, poate exista o taxă de retragere pentru a acoperi costurile de tranzacție.

În ciuda prezenței a aproape 30 de milioane de utilizatori activi ai Binance, platforma nu este populară peste tot. Regatul Unit și Italia au interzis amândouă Binance să tranzacționeze în țările lor.

Depozitul minim pentru tranzacționarea cu criptomonede este de 10 USD, cu o taxă de 3,9% atașată cardurilor de debit.

TradeStation

La fel ca Bitcoin 360 Ai, această platformă folosește date în timp real pentru a analiza și a prezice tranzacțiile pe care să le facă. Acceptă tranzacționarea cu multe criptomonede și folosește algoritmi avansați pentru a face predicții.

Există diferite planuri de prețuri pentru TradeStation, iar unele includ o taxă lunară de 99,95 USD. Alte conturi necesită un depozit minim de 1.000 USD și există o taxă anuală de inactivitate de 50 USD. Cu toate acestea, există opțiuni de depozit minim de 0 USD disponibile.

PayPal

Nu este o platformă de tranzacționare ca atare, dar poate oferi o modalitate pentru începători de a intra în investiții în criptomonede într-un mod mic. Dacă aveți un portofel PayPal, puteți utiliza aplicația pentru a cumpăra și a vinde un număr mic de criptomonede.

Există restricții cu privire la ceea ce puteți face cu investiția dvs., iar bitcoinul sau litecoinul pe care îl cumpărați trebuie să rămână în portofelul PayPal, dacă nu îl vindeți. Cu toate acestea, pentru cei care doresc să cumpere niște monede și să speculeze, aceasta oferă una dintre cele mai simple moduri de a începe.

Este sigur să investești în criptomonede acum?

Având în vedere atât de mulți experți cripto care cred cu tărie în potențialul de creștere în viitor, acum ar putea fi momentul potrivit pentru a investi din nou în bitcoin. La urma urmei, în 2021, mulți oameni au crezut că nava a navigat cu adevărat odată ce a ajuns la 68.000 de dolari.

Înțelegeți că Bitcoin este finit și corect Câți bitcoin au mai rămas?, ar trebui să indice doar creșterea viitoare a criptomonedei. Pe măsură ce se pierd mai multe monede, iar mineritul devine mai dificil, valoarea ar trebui să crească.

Poate fi benefic să faci investiții pe termen lung în Bitcoin. Dar pentru cei cărora le place să tranzacționeze frecvent, găsirea unei platforme sigure este esențială. Și pentru începători, un comerciant automatizat care utilizează algoritmi avansați poate fi o modalitate mai sigură de a începe.

rezumat

Toate aceste schimburi sau aplicații online oferă ceva pentru investitorul sau comerciantul cripto. Pentru cei neinițiați, utilizarea PayPal pentru a investi puțin în criptomonede în fiecare lună ar putea fi cel mai bun plan.

Pentru cei cărora le place să se angajeze în tranzacții frecvente, comerțul social oferă ceva foarte nou și unic, sau tranzacționarea automată poate elimina latura emoțională a luării deciziilor financiare.

Cheia pentru tranzacționarea sigură și fericită este să fii dispus să pierzi niște bani sau să fii suficient de răbdător pentru a trece prin momente grele. Nu orice afacere va fi un câștig-câștig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.