Cele mai bune criptomonede pentru comerțul zilnic – Cea mai bună criptomonedă pentru comerțul zilnic


7 cele mai bune criptomonede pentru tranzacționarea zilnică în 2022


Tranzacționarea zilnică este o strategie foarte intensă pe piața criptomonedelor. Mulți oameni câștigă sute de mii de dolari cu el. Dar nu poți pur și simplu să intri pe piață imediat și să cumperi criptomonede. Trebuie să analizați mulți factori și să alegeți activul potrivit pentru tranzacționarea zilnică. Aceasta ne duce la întrebarea: Care sunt cele mai potrivite active pentru această strategie astăzi?

Tranzacționarea zilnică cu criptomonede: ce este?


Tranzacționarea în cursul zilei este o modalitate de a investi în cazul în care a Comerciantul deschide și închide poziții de mai multe ori pe parcursul unei zile și apoi le închide pe toate la sfârșitul zilei. Principalul avantaj este că comerciantul își închide pozițiile la sfârșitul zilei de tranzacționare. Un comerciant trebuie să țină cont de mulți factori dacă nu dorește să piardă întreaga sumă investită.

Totuși, dacă vrei să câștigi mulți bani, trebuie să închizi mai multe poziții în timpul zilei de lucru. Un avantaj al acestei strategii este că le permite chiar și investitorilor pe termen lung să-și dubleze participațiile.

Factori de luat în considerare atunci când alegeți o criptomonedă pentru tranzacționarea zilnică


schimb de zi Nu poate fi întotdeauna profitabil. Unele dintre tranzacțiile tale vor eșua. Acest lucru se întâmplă din cauza diverșilor factori, cum ar fi creșterea prețului, greșelile tale și teoria probabilității. Acestea fiind spuse, Puteți crește șansele de a obține un profit bun și puteți reduce riscurile. Iată câteva sfaturi:

  • volatilitate – Ar trebui să fluctueze mult în timpul zilei, să fie reactiv la știri și actualizări
  • Cantitate – Cu cât mai mult, cu atât mai bine
  • schimb valutar platforme Listată la toate bursele majore
  • Lichiditate – Are o mulțime de perechi de tranzacționare și schimburi de oferit
  • Echipa activă Introducerea de noi actualizări și promoții duce la mai multe știri și zgomot despre proiect
  • Mass-media acoperire

Dogecoin


Sfântul Graal al comercianților de criptomonede și jocul online preferat al lui Elon Musk. Volatilitatea este mare așa cum este, șocurile și căderile bruște abundă și toate schimburile o asigură. Toate în rezumat – monedă de tranzacționare zilnică absolut perfectă.

Shiba Inu


Citiți mai sus – practic este o replică Dogecoin cu câteva modificări și trucuri de marketing Fă-l mai atractiv pentru speculatori și logicieni.

Solana


Solana este cel mai rapid blockchain public descentralizat din lume. Caracteristicile sale includ rata mare de transfer a tranzacțiilor, comisioane mici și lipsa unui cont anterior. În plus, permite ca contractele inteligente să ruleze în rețea. În plus, Solana este concepută pentru a rezolva problemele de scalabilitate și viteză.

Solana blockchain rezolvă Problema scalabilității și vitezei, și încearcă să ofere ușurință de utilizare atât pentru utilizatori, cât și pentru dezvoltatori.

Are susținători puternici, cu buzunare adânci (FTX, Alameda etc.), care au o influență uriașă în mass-media mainstream și cripto și, prin urmare, prețul său oscilează în sus și în jos destul de des.

Cosmos (Atom)


Echipa puternică de dezvoltare și Un ecosistem în creștere rapidă, cu o mulțime de airdrops. Cele mai multe airdrop-uri impun utilizatorilor să participe și să mențină ATOM, ceea ce îl menține în titluri. Este afișat pe toate bursele majore și are un volum de tranzacționare puternic.

Ethereum (ETH)


Ethereum este o platformă de calcul distribuită bazată pe blockchain. Permite contracte inteligente și aplicații descentralizate (dApps). Oferă o mașină virtuală Turing completă, Ethereum Virtual Machine (EVM), pentru a executa scripturi folosind o rețea internațională de noduri publice. EVM este mediul de rulare a protocolului Ethereum.

ETH este listat pe aproape fiecare bursă, Deci, puteți tranzacționa oricând și oriunde. Are o lichiditate mare, așa cum cred mulți comercianți Este cea mai bună criptomonedă pentru tranzacționarea zilnică.

Binance Coin (BNB)


În urmă cu doi ani, una dintre cele mai respectate burse de astăzi, Binance, și-a lansat propria monedă digitală – BNB. De când a început schimbul popular, este foarte de încredere. Aceasta înseamnă că Are o valoare de schimb stabilă și un volum mare de tranzacționare, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru comercianții zilnici. Mulți analiști și burse văd acest activ, așa că va fi foarte greu să scapi de prețul său. Deci, dacă doriți să începeți tranzacționarea, poate doriți să începeți cu Binance Coin.

TRON (TRX)


Tron a fost creat pentru a oferi o platformă în care utilizatorii pot partaja conținut fără restricții. De asemenea, recompensează persoanele care adaugă conținut în rețea. Una dintre cele mai bune părți ale acestui lucru este că puteți obține TRX adăugând conținut în rețea. Această platformă are o idee grozavă, așa că moneda sa crește rapid și are o bună reputație pe piață.

TRON are una dintre cele mai active echipe de dezvoltare, lucrând pe platformă în fiecare zi. Deci, puteți vedea o mulțime de știri pozitive pe diferite site-uri web. De aceea, popularitatea TRON crește lună de lună. Vestea proastă nu afectează prețul TRON pentru că astăzi sunt mulți susținători TRX!

Dacă doriți să începeți tranzacționarea zilnică, TRX ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Această criptomonedă este foarte ieftină, așa că nu veți avea nevoie de o sumă mare de bani pentru a începe. Mai mult, este suficient de stabil pentru a facilita gestionarea riscurilor.

XRP


Urmează din cauza statutului ei juridic și a unui proces foarte mediatizat în Statele Unite. Armata XRP este una dintre cele mai active și interactive comunități de pe rețelele sociale care îi motivează pe alți entuziaști de cripto, așa că XRP are și o mulțime de haters. Cu lichiditatea și volumul ridicat, acoperirea media uriașă și potențialul de volatilitate, XRP este una dintre cele mai bune valute pentru tranzacționarea zilnică.

Cardano


Cardano (ADA) este printre cele mai populare criptomonede de pe piața criptomonedelor. Criptomonedele din a treia generație au experimentat una dintre cele mai mari creșteri de preț dintre orice altcoin de anul trecut. De asemenea, a fost unul dintre cele mai rezistente active digitale în timpul vânzării criptomonedei. Cardano a demonstrat beneficii în lumea reală utilizatorilor săi prin mai mulți catalizatori și are o traiectorie de creștere uimitoare.

CEO-ul Fundației Cardano, Charles Hoskinson, este o figură polarizantă și aduce multă atenție ADA, care are și mulți susținători și oponenți. Lichiditatea și volatilitatea ridicată o fac o criptomonedă ideală pentru tranzacționarea zilnică.

concluzie


Tranzacționarea zilnică poate fi ușoară sau dificilă, în funcție de modul în care o abordați. Trebuie să știți ce faceți înainte de a începe tranzacționarea. Dacă nu înțelegi piața, vei pierde bani. Dacă nu știi să tranzacționezi, vei pierde și bani.

intrebari si raspunsuri


criptare inteligentă
Cum Oamenii obișnuiți obțin venituri de până la 70% într-un an fără riscuri? Cu configurarea corectă a rețelei gratuite Pionex – faceți clic pe butonul pentru a afla mai multe.
Arbitrajul criptat încă funcționează ca un farmec, dacă o faci corect! Consultați Bitsgap, principalul bot de arbitraj pentru a afla cel mai bun mod de a face acest lucru.

Scriitorii CaptainAltcoin și autorii publicațiilor invitați pot avea sau nu un interes personal în oricare dintre proiectele și lucrările menționate. Orice conținut de pe CaptainAltcoin nu este un sfat de investiții și nu este un substitut pentru sfatul unui planificator financiar certificat. Opiniile exprimate în acest articol sunt cele ale autorului și nu reflectă neapărat politica sau poziția oficială a CaptainAltcoin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published.