Best cryptocurrency exchanges and trading apps

Cele mai bune aplicații de tranzacționare cu criptomonede septembrie 2022

În timp ce popularitatea criptomonedei a crescut vertiginos în ultimii ani, doar o mică minoritate de americani au tranzacționat-o. Printre cele mai populare criptomonede se numără Bitcoin, Ethereum și Dogecoin, fiecare dintre ele a cunoscut multă acțiune în ultimul an sau ceva. Comercianții sună? Abilitatea de a face bani semnificativi din volatilitatea acestui activ extrem de speculativ.

Din ce în ce mai mult, comercianții au din ce în ce mai multe modalități de a accesa criptomonede. Au început noi burse și platforme de tranzacționare ca răspuns la interesul larg răspândit pentru criptomonede. De fapt, este posibil să aveți deja o aplicație pe telefon care vă permite să tranzacționați. De exemplu, dacă aveți o aplicație PayPal sau Venmo, puteți cumpăra și vinde cel puțin câteva criptomonede diferite. Dar alte aplicații și schimburi vă oferă acces la o selecție mai mare de criptomonede – există literalmente mii – sau oferă alte avantaje, cum ar fi costuri mai mici.

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații și schimburi pentru tranzacționarea cu criptomonede și câteva dintre principalele lucruri pe care trebuie să le știți.

Cele mai importante aplicații și schimburi pentru tranzacționarea cu criptomonede în septembrie 2022

Platformele de mai jos includ schimburi specializate de criptomonede, brokeri online și aplicații de numerar și de plată. Am inclus prețuri, precum și numărul de monede pe care le puteți tranzacționa, astfel încât să vă puteți face o idee despre domeniul de aplicare al fiecărei aplicații sau schimburi.

Dacă sunteți interesat să tranzacționați exclusiv cea mai mare criptomonedă, Bitcoin, s-ar putea să nu aibă sens să utilizați o aplicație care vă oferă zeci de altele. Pe de altă parte, dacă doriți să tranzacționați orice este la curent în acest moment, luați în considerare o aplicație sau un schimb cu mai multă varietate.

Beatrix

Bittrex este o opțiune atractivă pentru comercianții de criptomonede datorită comisiilor sale directe cu costuri reduse, în special pentru cei care tranzacționează volume mari. Dacă tranzacționați mai puțin de 50.000 USD la fiecare 30 de zile, veți plăti comisioane între 0,25 și 0,35%, dar taxele scad rapid de acolo dacă tranzacționați dolari mari. În plus, Bittrex nu percepe comisioane pentru depozitele USD sau retragerile ACH.

Pasionații de criptomonede serioși vor aprecia și oferta Bittrex de peste 250 de criptomonede pentru tranzacționare. Veți găsi toate cele mai populare monede, inclusiv Bitcoin, Ethereum și Dogecoin, precum și cele mai obscure liste.

cost: Taxele încep de la 0,35% și scad brusc pentru comercianții cu volum mare.

Monede disponibile pentru tranzacționare: Peste 250 de monede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Dogecoin și Litecoin

Binance

Binance.US, brațul american al organizației mai mari Binance, este considerat unul dintre cele mai importante schimburi de criptomonede datorită costurilor sale de tranzacționare scăzute. Comercianții cu un volum mai mic de 50.000 USD în ultimele 30 de zile vor plăti doar 0,10%, iar comisioanele vor scădea de acolo pentru comercianții cu volum mare. În plus, dacă utilizați moneda proprie a Binance, BNB, pentru a plăti taxa de tranzacționare, veți primi o reducere de 25%.

De asemenea, veți putea tranzacționa 117 criptomonede diferite pe Binance, astfel încât nu veți avea probleme în a găsi ceea ce căutați, mai ales dacă doriți doar să tranzacționați cele mai populare monede.

cost: 0,10 la sută, dar este mai mic pentru comercianții cu volum mare. O reducere de 25% este disponibilă dacă plătiți o taxă de tranzacționare cu BNB.

Monede disponibile pentru tranzacționare: 117 monede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Solana, Cardano și multe altele

eToro

Brokerul eToro este criptomonedă tot timpul (cel puțin pentru comercianții din SUA, deși alții pot tranzacționa acțiuni). La eToro, vei avea acces la 63 de criptomonede, inclusiv destul de multe, precum Tezos, Uniswap și Polygon, pe care nu le-ai găsi în mod normal în aplicațiile tradiționale de brokeraj. Aplicația nu percepe un comision direct, ci mai degrabă o marjă fixă ​​de spread de 1 la sută, indiferent de moneda pe care o cumpărați sau cât de mult.

cost: Fără comision, dar spread-uri de 1 la sută

Monede disponibile pentru tranzacționare: 63 de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Dogecoin și multe altele

Regina Piesa

Coinbase este un schimb de criptomonede specializat care vă permite să tranzacționați o gamă largă de monede digitale, cel mult 174. Această gamă probabil vă va zgâria mâncărimea cripto, deoarece include majoritatea monedelor de top, inclusiv Bitcoin, desigur. Dar ce ați plăti pentru utilizarea serviciului de bază? Din păcate, Coinbase a devenit mai precaut cu privire la ceea ce veți plăti pentru tranzacționare, blocând recent structura taxelor de pe site-ul lor.

Când era vizibil, structura taxelor era cel puțin complexă. Veți plăti o marjă de 0,5% și o taxă de tranzacție, în funcție de mărimea tranzacției și de sursa de finanțare. Pentru Coinbase Pro, veți plăti o taxă care începe de la 0,6% pentru tranzacții sub 10.000 USD și scade la 0,15% pentru volume de până la 100.000 USD și apoi vă va reduce.

cost: De obicei, cel puțin 1,99 la sută (mai mic cu Coinbase Pro)

Monede disponibile pentru tranzacționare: 174, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Cardano și Solana

monstru marin legendar

Kraken este un alt schimb specializat de criptomonede care vă permite să tranzacționați o mulțime de valute diferite, inclusiv cele mai populare și unele (Solana, Uniswap, Cardano și altele) care nu sunt de obicei disponibile în aplicațiile financiare obișnuite. În total, bursa acceptă tranzacționarea a peste 175 de criptomonede. Kraken nu oferă serviciile sale rezidenților din statul New York și statul Washington.

Kraken percepe în general 1,5 la sută (sau 0,9 la sută pentru monede stabile), dar tranzacțiile cu cardul de debit sau de credit implică o taxă de 3,75 la sută plus 25 de cenți euro și poți obține o taxă de procesare bancară online de 0,5 la sută dacă finanțezi printr-una dintre bănci. Dar prețurile scad semnificativ dacă utilizați Kraken Pro. Taxele de acolo încep de la 0,16 la 0,26 la sută la cele mai scăzute niveluri de volum și scad la un interval de la 0 la 0,1 la sută cu un volum de 10 milioane USD sau mai mult în ultimele 30 de zile. Comercianții cu valoare netă mare pot accesa și tranzacționarea în marjă, ceea ce le crește puterea de cumpărare (și riscul).

cost: Comision de 1,5 la sută, plus taxe de card și de servicii bancare online (mai mici cu Kraken Pro)

Monede disponibile pentru tranzacționare: 175 dintre ele, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Solana și Uniswap

Robinhood

Robinhood poate fi cunoscut pentru aplicația sa de tranzacționare inteligentă a acțiunilor, opțiunilor și ETF-urilor, dar s-a extins și în criptomonede. În plus, își aduce structura fără comisioane în lumea cripto. Deși tranzacționarea poate părea gratuită, Robinhood percepe un spread mai degrabă decât un comision direct, ceea ce înseamnă că costurile sunt incluse în prețul de cumpărare sau de vânzare a monedei. Puteți începe aproape imediat cu funcția de teleportare Robinhood, așa că descărcați și mergeți.

cost: 0 dolari sau fără comision, dar există o diferență de preț

Monede disponibile pentru tranzacționare: Douăsprezece dintre ele (unele nu sunt disponibile în toate statele), inclusiv Bitcoin, Dogecoin și Ethereum

urina

Este posibil ca Webull să nu fie copilul poster al aplicațiilor de tranzacționare, dar setul său de caracteristici pare cu un pas peste Robinhood. Webull, ca și cunoscutul său concurent, oferă acțiuni, opțiuni, ETF-uri și criptomonede fără comision din buzunar. De asemenea, Webull operează pe spread-urile pentru tranzacțiile sale cripto, astfel încât costul dvs. este încorporat în tranzacție. De asemenea, puteți face schimb cu câteva monede mai multe decât puteți la Robinhood, inclusiv Cardano.

cost: Fără comision, dar marja de profit este de 1% (100 de puncte de bază)

Monede disponibile pentru tranzacționare: 62 de tipuri diferite, inclusiv Bitcoin, Ethereum și Cardano

aplicație de numerar

Când te gândești la criptomonedă, este posibil să nu te gândești la Cash la început. Aplicația financiară este cunoscută mai frecvent ca un cont de gestionare a numerarului sau chiar capacitatea sa de a tranzacționa acțiuni și ETF-uri. Dar oferă și posibilitatea de a tranzacționa criptomonede, deși doar una – Bitcoin. În timp ce puteți trimite Bitcoin altor utilizatori gratuit, aplicația Cash percepe ceea ce numește „comision nominală” pentru tranzacționarea valutei, pe care o va dezvălui înainte de tranzacționarea. Aceasta este în plus față de spread-urile care sunt incluse în tranzacția în sine. Din păcate, nu dezvăluie structura exactă a taxelor.

cost: Spread-uri plus comisioane de tranzacționare

Monede disponibile pentru tranzacționare: doar bitcoin

PayPal

Asemenea aplicației Cash, este posibil să aveți deja instalat PayPal pe telefon și, dacă da, puteți începe tranzacționarea cu criptomonede în câteva secunde de acum înainte. PayPal percepe comisioane pentru orice tranzacție și, de asemenea, prețuri în spread-urile tranzacțiilor. Taxa începe de la 49 de cenți pentru tranzacții sub 5 USD, apoi crește treptat la 2,49 USD pentru tranzacții de până la 200 USD. Apoi scade la procentul care scade la 1,5% pentru tranzacțiile de peste 1.000 USD. În mod util, PayPal listează în mod clar structura de taxe pentru ca toți să o vadă. Aplicația soră a lui PayPal, Venmo, oferă aceleași servicii în condiții similare.

cost: Spread-urile plus comisioane de tranzacționare care încep de la 49 de cenți și coboară la 1,5 la sută

Monede disponibile pentru tranzacționare: Patru criptomonede diferite – Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash

minim

Cea mai bună aplicație sau platformă de tranzacționare cu criptomonede depinde de nevoile dvs. Dacă doriți să tranzacționați o gamă largă de criptomonede, luați în considerare o aplicație sau o platformă de tranzacționare care vă va permite să faceți acest lucru. Dar dacă preferați să rămâneți în principal cu monede majore, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și o mână de altele, multe dintre platformele menționate aici își pot face treaba. Dar costul este și un aspect important, așa că țineți cont de asta înainte de a deschide un cont.

Avertisment editorial: Toți investitorii sunt sfătuiți să efectueze propria cercetare independentă a strategiilor de investiții înainte de a lua orice decizie de investiție. În plus, investitorii sunt informați că performanța produselor de investiții anterioare nu garantează creșteri viitoare ale prețurilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.