Cariera de tranzacționare valutară (Pro și Contra) • Benzinga

Piața valutară este una dintre cele mai lichide piețe din lume și oferă comercianților posibilitatea de a tranzacționa perechi valutare globale.

Piața este accesibilă aproape tuturor și a devenit o potențială opțiune de carieră. În plus, ideea de a face bani de oriunde a făcut ca tranzacționarea valutară să pară alegerea perfectă pentru mulți.

Din exterior, tranzacționarea valutară este adesea văzută ca un proces simplu de a câștiga bani, dar, în realitate, este un efort foarte provocator și necesită mult timp și efort pentru a stăpâni. Drept urmare, în timp ce tranzacționarea valutară poate fi o cale de carieră de succes pentru unii, nu este pentru majoritatea.

Cariera de tranzacționare valutară: profesioniști

A fi un comerciant de valută, în ciuda provocărilor, poate oferi avantaje persoanei care își urmează cariera. La urma urmei, este o profesie foarte dezirabilă, în ciuda riscurilor potențiale cu care se confruntă comercianții aspiranți.

1. Capital redus necesar

Datorită spread-urilor strânse și a taxelor scăzute, tot ceea ce este necesar pentru a vă începe cariera de tranzacționare valutară este un capital minim.

Este probabil ca cantități mari de capital să fie necesare pentru a investi pe piețe precum acțiuni, futures sau opțiuni, dar această nevoie este mai puțin îngrijorătoare în forex. Șansele de marjă și de levier oferă câștiguri potențiale mai mari.

Levierul vine cu riscuri mai mari și pierderi potențiale mai mari, așa că este o opțiune pe care ar trebui să o luați în considerare cu atenție înainte de a o utiliza. În plus, deși poți începe cu o sumă mică de capital, asta nu înseamnă că vei câștiga automat bani. Este important să luați în considerare riscurile.

2. Confort

Unul dintre avantaje, și poate și un dezavantaj al tranzacționării valutare, este capacitatea de a tranzacționa în orice moment. Indiferent dacă sunteți ocupat în timpul zilei sau aveți ceva timp liber, piețele valutare funcționează toată ziua în timpul săptămânii de lucru, ceea ce face acest lucru convenabil.

Prin urmare, se potrivește tuturor stilurilor de tranzacționare și este utilă pentru comercianții pe termen scurt care pot finaliza tranzacții în câteva ore. Pe de altă parte, puteți prelua și oferte pe termen lung.

Vă puteți baza pe sute de indicatori, iar totul este conceput pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă la tranzacționare. Comoditatea este o atracție importantă, mai ales pentru comercianții mai puțin experimentați.

3. Costuri reduse

Puteți alege dintre mulți brokeri. Prin urmare, pentru a atrage noi clienți, brokerii tind să minimizeze comisioanele și costurile. Drept urmare, brokerii tind să facă profituri prin spread-urile lor, ceea ce înseamnă că nu se aplică taxe de broker.

În plus, sunt necesare echipamente sau investiții minime, ceea ce îl face o opțiune de carieră viabilă. Pentru a-ți începe cariera de tranzacționare, tot ce ai nevoie este un laptop, o sumă mică de capital și un broker.

4. Fluiditate ridicată

În comparație cu alte piețe financiare, cum ar fi acțiunile sau obligațiunile, piața valutară are cea mai mare lichiditate. Trilioane de dolari intra și ies din piață în fiecare zi, iar tranzacțiile pot fi executate rapid, fără costuri mari.

Lichiditatea este coloana vertebrală a pieței de investiții. Lichiditatea oferă comercianților spread-uri mici și posibilitatea de a deschide și închide o poziție în orice moment.

Lichiditatea este esențială pentru orice piață, iar comercianții de valută nu trebuie să-și facă griji cu privire la deschiderile sau închiderile volatile, deoarece piața valutară se tranzacționează în mod constant.

5. Multe perechi

Puteți alege dintre multe perechi valutare, inclusiv opt majore. Prin urmare, dacă observați pierderi semnificative într-o pereche, aveți opțiunea de a trece la mai multe perechi valutare.

Criteriile dvs. pentru alegerea unei perechi pot varia în funcție de volatilitate, acțiuni economice sau evoluții tehnice.

Mulți comercianți dezvoltă o funcție într-o pereche valutară care poate să nu funcționeze cu alta. Prin urmare, comutarea între monede este o practică obișnuită pentru a găsi cea mai bună potrivire.

Cariera de tranzacționare valutară: dezavantajele

Cariera în valută nu este deloc ușoară și, în ciuda avantajelor sale, fiecare comerciant se va confrunta probabil cu unele provocări pe parcurs. Deci, este necesar să fim conștienți de defectele.

1. Modificări complexe de preț

Prețurile valutare sunt afectate de mulți factori și poate fi dificil să le urmăriți. Acțiunile monetare și economia globală pot avea un impact semnificativ asupra cursurilor valutare, ceea ce poate fi greu de dedus. Luarea unei decizii greșite poate duce la pierdere.

Pentru a combate aceste scenarii, trebuie elaborat un plan. Mulți oameni câștigă bani din tranzacționarea valutară, în ciuda ratelor complicate. Soluția este să găsiți o caracteristică sau un plan, fie prin analiză tehnică, fie prin analiză macro, și să rămâneți la el.

2. Risc ridicat

Comercianții de valută pot obține profituri mari cu efectul de pârghie. Dar efectul de pârghie înseamnă că riscați și pierderi mai mari. Prin urmare, este necesar să se evalueze în prealabil riscurile.

Riscurile ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare dacă decideți să vă începeți cariera de tranzacționare. O regulă de bază bună este să tranzacționați doar cu capitalul pe care sunteți dispus să îl pierdeți. Ca rezultat, emoțiile tale nu vor juca un rol important în tranzacțiile tale și poți tranzacționa cu mai multă încredere.

3. Fara ajutor

Un alt dezavantaj este asistența minimă acordată comercianților de valută. Pe piața de valori, o persoană poate solicita ajutor de la managerii de portofoliu sau de la consilieri. Cu toate acestea, comercianții de valută au tendința de a lăsa totul în voia lor. Pierderile semnificative și lipsa ajutorului pot duce la renunțarea la fumat pentru începători.

Nu există o soluție rapidă pentru această problemă. Disciplina și munca grea sunt o cerință pentru succesul în acest domeniu. Cu toate acestea, pentru a preveni pierderile ulterioare, trebuie să rămâneți hotărât să obțineți profituri și să utilizați toate căile posibile de învățare.

5. volatilitate

Volatilitatea ridicată pe piața valutară poate fi considerată atât un pro, cât și un negativ pentru comercianți. Volatilitatea menține costurile scăzute, dar fără control asupra evoluțiilor macroeconomice, este dificil de prezis unde se va muta prețul.

Prin urmare, dacă faci o judecată incorectă, nu poți face mare lucru pentru a schimba direcția pieței, ceea ce poate cauza daune potențial serioase banilor tăi.

Cel mai bun mod de a depăși aceste dificultăți este să păstrați un stop loss strict pentru fiecare tranzacție pe care o faceți. Comerț cu un plan bine conceput.

6. Competiție

Cei mai mari comercianți de valută din lume sunt instituții de cel mai înalt nivel, cu finanțare și o echipă de personal care îi ajută să execute cele mai bune tranzacții posibile. Vei concura cu cei mai buni.

Chiar de la început, veți întâlni profesioniști și unele dintre cele mai strălucite minți din comerț și finanțe. Piața nu este plăcută cu începătorii.

Greșeli de evitat în calitate de trader valutar

Piața are un risc ridicat și un randament ridicat. Prin urmare, greșelile trebuie să se întâmple, ceea ce este ceva cu care se confruntă toți comercianții.

Tranzacționare offline: Nu te poți uita la piețe toată ziua și noaptea. Prin urmare, tranzacționarea fără stop loss este aproape o sinucidere și este o modalitate sigură de a pierde o mare parte din banii tăi.

Ar trebui să planificați fiecare tranzacție în avans. Un stop loss vă va oferi o strategie de ieșire cu un preț redus, care este o modalitate bună de a vă limita emoțiile.

Tranzacționare excesivă: Pierderile fac parte din realitatea tranzacționării, dar scopul final este de a le reduce cât mai mult posibil. Pierderea poate fi dureroasă și aici emoțiile pot juca un rol important în tranzacționarea dvs. Efectuarea de tranzacții ulterioare pentru a vă recupera pierderile poate duce la o scădere mai mare.

Tranzacționarea excesivă este o greșeală foarte comună pentru comercianți, iar soluția este cum să vă controlați emoțiile. Dar, dacă vă respectați planul, avantajul dvs. ar trebui să compenseze orice potențiale pierderi pe termen lung.

Comerț pentru începători: Investiția banilor câștigați cu greu într-o piață pe care tocmai o înveți este un joc periculos. Noua strategie de tranzacționare nu oferă nicio garanție de bonus și nu are istoric care să o susțină.

Un sfat prietenos ar fi să începeți tranzacționarea pe un cont de practică pentru a utiliza bani virtuali. Această practică vă oferă posibilitatea de a vă testa planurile de tranzacționare și de a învăța din greșelile pe care le puteți întâlni fără a vă risca capitalul.

Cu toate acestea, rețineți că tranzacționarea cu bani reali și bani falși poate avea un efect foarte diferit asupra emoțiilor dvs., iar modul în care gestionați tranzacțiile poate fi complet diferit cu banii tăi pe linie.

Exagerare: Experimentarea pierderii ar fi o experiență traumatizantă pentru orice individ. Sentimentele de regret și acceptarea faptului că ai greșit nu este întotdeauna ușor. Dar ofertele vin și pleacă zilnic, iar acceptarea pierderilor ca parte a planului tău va fi esențială pe termen lung.

Capital insuficient: Deși puteți deschide un cont cu o sumă mică de capital, capitalul necesar pentru a tranzacționa în siguranță (cu un management adecvat al riscului) și pentru a menține o carieră cu normă întreagă ca comerciant este mai mult decât își pot permite majoritatea comercianților. Chiar dacă ai acest capital, nu există nicio garanție că vei fi un trader de succes.

Un ultim reamintire, nu lăsați maximele să devină prea mari și minimele să scadă prea jos. Indiferent dacă câștigi sau pierzi, nu lăsa emoțiile tale să preia controlul și să reacționeze exagerat.

Comparați brokerii de valută

Nu puteți începe o carieră de tranzacționare valutară fără un broker. Brokerul este intermediarul între dvs. și bursă și va îndeplini instrucțiunile pe care le specificați.

Brokerul execută tranzacția dvs., dar percepe o taxă prin spread-urile lor. Benzinga listează cei mai buni brokeri de valută.

Revendicați oferte exclusive

  • CedarFX nu este reglementat de nicio agenție financiară majoră. Firma de brokeraj este deținută de Cedar LLC și are sediul în Saint Vincent și Grenadine.

  • cont minim

    200 de dolari australieni sau echivalent

  • cont minim

    100 USD (sau echivalent)

  • eToro USA LLC; Investițiile sunt supuse riscului de piață, inclusiv posibilitatea de a pierde capital.

întrebări frecvente

intrebari si raspunsuri

s

Vă puteți câștiga existența cu tranzacționarea valutară?

A

Este posibil să trăiești din tranzacționarea valutară. Piețele au permis milioanelor de oameni să tranzacționeze și să facă bani. Cu toate acestea, o varietate de factori va determina dacă sunteți unul dintre puținii care sunt capabili să trăiască din piețele valutare. Tranzacționarea valutară poate fi o cale provocatoare care duce la pierderi uriașe. Este un obiectiv realizabil, dar este nevoie de multă disciplină și muncă asiduă. Până atunci, nu ai nicio garanție de succes.

s

Merită să tranzacționezi valută?

A

Tranzacționarea valutară este ceva de luat în considerare pentru oricine dorește să investească sau să dedice timp pentru a stăpâni profesia. Cu toate acestea, nu merită ca o schemă de îmbogățire rapidă. Forex este cea mai lichidă piață din lume și această caracteristică prezintă oportunități pentru unii dintre cei mai buni jucători de a obține profituri uriașe. Mai mult, este ușor accesibil și accesibil tuturor, fie că au experiență sau nu. Tranzacționarea valutară nu merită decât dacă intrați în ea cu mentalitatea potrivită. Pentru mulți, poate dura ani pentru a obține un profit, iar dacă nu vă puteți vedea că rămâneți cu el, forex poate să nu fie cea mai bună abordare pentru dvs.

Leave a Comment

Your email address will not be published.