Canadian Dollar Forecast: CAD Struggling as Technical Hurdles and Depressed Oil Prices Form Perfect Cocktail

CAD se luptă cu obstacole tehnice, iar prețurile scăzute ale petrolului sunt cocktail-ul perfect

Puncte de discuție pentru dolarul canadian, USDCAD și EURCAD:

  • Perspective tehnice: neutru.
  • USDCAD Tracțiunea crește până la maximul din 22 de luni, cu obstacole tehnice în față.
  • EURCAD Își rupe intervalul vechi de două luni și câștigă avânt.

Dolarul canadian și petrolul: corelația dintre dolarul canadian și prețurile petrolului

Prognoza dolarului canadian

The Banca Canadei (BOC) Săptămâna trecută a adus a patra majorare majoră a ratei din martie, cu alte 75 de puncte de bază după ce a fost majorată cu 100 de puncte de bază în iulie. Potrivit Băncii Chinei, este necesară o nouă scădere a cererii populației pentru a aduce inflația sub rata țintă. Eforturile de a crește gradul de încărcare frontală au oferit CAD o oarecare putere. De atunci, am observat o reluare a slăbiciunii dolarului canadian în general, atât cu dolarul american, cât și cu euro. conform Comitetul Federal pentru Piața Deschisă La întâlnirea de săptămâna viitoare, există o posibilitate puternică de o oarecare ușurare pentru dolarul canadian dacă perspectivele Fed sunt mai puțin șocante decât se aștepta. În această etapă.

Introducere în analiza tehnică

Învață analiza tehnică

Recomandat de Zain Fouda

aspect artistic

Graficul zilnic USDCAD

sursă: TradingViewPregătit de Zain Fouda

Din punct de vedere tehnic, USDCAD S-a mișcat constant în sus de la minimele din anul până în prezent, aproape de 5 aprilie (vezi graficul). De asemenea, am străbătut canalul ascendent în care ne-am tranzacționat din septembrie 2021, deoarece indicele dolarului își continuă progresul. Închiderea lumânării de săptămâna trecută le-a dat vânzătorilor perechii speranță, în timp ce ne-am apropiat ca o lumânare înghițitoare de urs înainte de a reveni. 50-SMAScăpați de maxime săptămâna aceasta și mergeți mai departe.

În intervalul de timp zilnic, acțiunea prețului poate indica mai multă creștere pe măsură ce am creat Înălțimi mai mari și cote mai mari De la minimul din 11 august, în jurul valorii de 1.27300. Avem o zonă mare de rezistență la încă 100 de pips distanță, în jurul nivelului de 134.000. The RSI În prezent se află într-un teritoriu supracumpărat, ceea ce ar putea însemna că suntem pe cale să ne retragem în curând, iar acest lucru este susținut de faptul că tocmai am atins un nou maxim. The Studii de masterat În prezent, cu mult sub prețul actual, în timp ce panta gradientului indică un impuls puternic ascendent. Există șanse mari de a vedea prețuri mai mari îndreptându-se spre Reuniunea Comitetului Federal pentru Piața Deschisă Săptămâna viitoare ar putea oferi un stimulent pentru pereche, fie să avanseze cu o Fed solicită, fie o oarecare ușurare pentru dolarul canadian cu o perspectivă mai ursoasă.
de la clienti plasă lungă.
de la clienti plasă scurtă.

schimba in

Longs

pantaloni scurti

OI

zilnic 3% -9% -6%
săptămânal -26% 58% 15%

Graficul zilnic EURCAD

Graficul zilnic EUR/CAD

Sursa: TradingView, pregătit de Zain Fouda

Din punct de vedere tehnic, EURCAD Acesta a fost într-o scădere constantă de la începutul anului înainte de a atinge punctul minim în apropierea regiunii 1,28760. De atunci, am avut o creștere uriașă de aproximativ 380 de sâmburi unici, lumânarea lunară din august închidendu-se ca un ciocan sfeșnic. În intervalul de timp săptămânal, suntem pe cale să realizăm a treia săptămână consecutivă de câștiguri, chiar dacă ultimele două săptămâni nu au fost convingătoare și se pare că săptămâna curentă se va închide pe măsură ce ciocan sfeșnic Precum și închiderea deasupra zonei cheie 1.32000.

Perioada zilnică de timp oferă o indicație despre mișcarea prețurilor La locul de muncă, ne-am deplasat constant în sus și am creat maxime și minime mai ridicate. Mediile mobile au oferit suport, deoarece am retras o scară mai înaltă cu prețul actual mai sus 20 și 50-SMA. Gradienții acestor două medii mobile indică acum spre sus, cu semne că și ele caută să treacă. The 100-SMA Este cu aproximativ 40 de pips peste prețul actual, ceea ce ar putea oferi o oarecare rezistență și am putea observa o ușoară retragere către zona de suport preferată la 1.32000, în timp ce o retragere mai profundă la 20 și 50-SMA nu poate fi exclusă. O retragere poate oferi cumpărătorilor o oportunitate mai bună de risc și recompensă, deoarece un nivel de rezistență important se află în regiunea 1.34000.

Introducere în analiza tehnică

Modele de diagrame de analiză tehnică

Recomandat de Zain Fouda

Resurse pentru comercianți

Indiferent dacă sunteți un comerciant nou sau cu experiență, avem multe resurse disponibile pentru a vă ajuta; Indicatori pentru urmărire Moralul comerciantuluiSi Prognoza trimestrială de tranzacționareşi analitice şi seminarii educative ținut zilnic, Ghiduri comerciale Pentru a vă ajuta să îmbunătățiți performanța de tranzacționare și unul special pentru cei care sunt Nou în forex.

— Scris de Zain Fouda pentru DailyFX.com

Conectează-te cu Zain și urmărește-o pe Twitter: Încorporați Tweet

Leave a Comment

Your email address will not be published.