Bursa instituțională de criptomonede a lansat prima sa platformă de tranzacționare complet secretă

Enclave Markets va lansa a complet secret OTC Platformă de tranzacționarepermițând oamenilor să tranzacționeze în siguranță pe o piață privată care este dovedită împotriva manipulării cu impact minim asupra pieței

San FranciscoSi 8 septembrie 2022 /PRNewswire/ – Enclave Markets, o platformă de tranzacționare a activelor digitale de nivel enterprise, care combină cele mai bune părți ale finanțelor centralizate și descentralizate, a anunțat astăzi lansarea Enclave Cross, un nou serviciu care permite participanților să tranzacționeze blocuri de active digitale la un anumit preț. piață fără nicio scurgere de informații sau impact asupra pieței. Enclave Cross permite participanților autorizați să efectueze oferte de grup într-un mod complet privat și sigur. Platforma folosește tehnologie avansată bazată pe hardware securizat care implementează un buzunar în care codul implementează un contract inteligent fără interferențe.

Sigla Enclave Markets

Enclave Cross a început testarea producției în stadiu incipient cu firme de tranzacționare instituționale selectate și brokeri majori, inclusiv Hidden Road Partners, LedgerPrime, Republic Crypto, Fir Tree Partners, Scrypt, FBG Capital și Blizzard Fund, printre altele.

În prezent, executarea ordinelor mari pe platformele de tranzacționare existente poate avea un impact material asupra pieței, deoarece aceste tranzacții mari sunt văzute ca semnale de impuls al pieței. Atunci când alți participanți la piață acționează pe baza acestor semnale, ei își pot dezvălui strategiile de tranzacționare și pot amplifica mișcările prețurilor. Chiar dacă niciun participant de pe piață nu a acționat în tranzacție, ordinele atât de mari mișcă piața și duc la o execuție proastă și o mișcare inversă a prețului. Enclave Cross rezolvă aceste probleme prin crearea unei piețe over-the-counter unde comercianții de criptomonede instituționali autorizați pot face tranzacții de grup în afara lanțului într-un mediu complet privat și securizat.

David WellsCEO, Enclave MarketsEl a comentat: “Structura actuală a schimburilor de criptomonede centralizate și descentralizate la nivel de întreprindere nu permite întreprinderilor să profite din plin de ceea ce are de oferit criptomonede. Unul dintre principiile de bază ale criptomonedelor a fost conceptul de a egaliza condițiile de joc și de a crea piețe de tranzacționare. optimizat pentru corectitudine. La Enclave Cross, nimeni, și nici Nici măcar administratorul de sistem știe cât de mult interes este deschis înainte ca tranzacțiile să fie executate. La Enclave Markets, oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a maximiza aceste beneficii – toate într-o rețea complet conformă. ”

Comercianții autorizați își transferă activele în afara lanțului către tehnologia Secure Enclave, care permite Enclave Cross să potrivească comercianții direct cu contrapărțile interesate, fără a expune adresele individuale ale portofelului. Acest lucru ajută la abordarea nepotrivirii de timp care poate rezulta dintr-o afacere mare care poate duce la derapaje, scurgeri de informații și semnale tehnice pe piață. Enclave Cross acceptă în prezent tranzacționarea cu Avalanche, Ethereum, Bitcoin și USDC cu mai multe active digitale viitoare.

Wells a concluzionat: „Deoarece toate activele și tranzacțiile sunt deținute și executate în afara lanțului, alții din piață vor vedea doar când fondurile sunt retrase de pe platformă, minimizând impactul unei nepotriviri de timp între cumpărători și vânzători. Suntem încântați să introducem Enclave. Cross ca platformă de tranzacționare este complet instituțională și confidențială și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu utilizatorii noștri pentru a construi o suită mai cuprinzătoare de produse de tranzacționare cu active digitale.”

Pentru mai multe informații despre Crucea Enclave, vizitați: www.enclave.market

Despre Enclave Markets

Enclave Markets este o platformă de tranzacționare a activelor digitale de nivel instituțional care combină cele mai bune părți ale finanțelor centralizate și descentralizate. Întreaga platformă este construită într-o enclavă securizată care împiedică operatorii de schimb să citească activitatea comenzilor și securizează activele folosind un mecanism care elimină posibilitatea unui singur punct de eșec. Oferta sa inițială, Enclave Cross, oferă utilizatorilor acces la o platformă de tranzacționare complet confidențială, de nivel instituțional, care permite participanților să tranzacționeze blocuri de active digitale la un preț de piață stabilit, fără un impact semnificativ pe piață.

Pentru a afla mai multe despre Piețele Enclave, vizitați: https://www.enclave.market/

Conexiune media
Petru Padovano
M Group for Strategic Communications (în numele Enclave Markets)
646.859.5953
enclavemarkets@mgroupsc.com

Cision

Cision

Vedeți conținutul media original de descărcare: https://www.prnewswire.com/news-releases/institutional-crypto-exchange-launches-first-fully-confidential-trading-platform-301620216.html

SURSA Enclave Markets

Leave a Comment

Your email address will not be published.