Stock Market Today: Rate hike fear expected to dissipate  (PTI)

Bursa de valori vii: indici se deschid pe baze stabile; Green SGX Nifty

Datele privind inflația din SUA au dus piața în scădere în sesiunea anterioară, acțiunile din SUA, Asia și Europa s-au închis brusc în scădere. Dar Wall Street a revenit miercuri și a închis mai sus. Piețele asiatice s-au deschis și ele pozitiv.

15 septembrie 2022, 07:55:08 Ora Indochinei

Jadkari îndeamnă producătorii de automobile să adopte standarde globale de siguranță a vehiculelor în India

Ministrul transporturilor rutiere, Nitin Gadkari, a declarat miercuri că majoritatea producătorilor de mașini din India exportă deja mașini cu șase airbag și că este nevoie să se adopte standarde similare de siguranță pentru mașinile din țară, subliniind că ar trebui să ia în considerare și siguranța persoanelor care folosesc mașini mici. Mașini economice.

Adresându-se la sesiunea anuală a Asociației Producătorilor de Componente Auto din India (ACMA), Gadkari a remarcat că în fiecare an aproximativ 5 accidente rutiere ucid 1,5 mii de oameni și rănesc peste 3 mii de oameni.

“Majoritatea producătorilor de automobile din India exportă mașini cu șase airbag-uri. Dar în India, din cauza modelului economic și a costului, ezită”, a spus el. (PTI)

15 septembrie 2022, 07:53:15 Ora Indochinei

TCS câștigă HDFC Bank drept cea mai valoroasă marcă: Report

Compania de servicii IT Tata Consultancy Services va deveni cea mai valoroasă marcă din India în 2022, potrivit unui raport al companiei de analiză și date de piață Kantar, înlocuind HDFC Bank, cu performanță îndelungată.

Raportul Brands pentru BrandZ de la Kantar a spus că TCS, cu o valoare a mărcii de 45,5 miliarde USD în 2022, este urmat de HDFC Bank cu 32,7 miliarde USD. HDFC Bank a fost numărul 1 de când ratingul a fost dezvăluit în 2014 (povestirea completă)

15 septembrie 2022, 07:51:59 EDT

Supravegheat de investitori și autorități de reglementare, Byju Raveendran, co-fondator și CEO al companiei de tehnologie educațională Byju’s, a părut încrezător miercuri, când a împărtășit situațiile financiare ale companiei sale pentru anul fiscal 21, după o întârziere de 18 luni.

Într-un interviu, Ravindran a vorbit despre întârzieri în furnizarea situațiilor financiare, modificări contabile care au dus la scăderea veniturilor din FY21, acuzații de vânzare necorespunzătoare a produselor, planul de strângere de fonduri al companiei și strategia agresivă de achiziție. (citește fragmentul)

15 septembrie 2022 07:41:42 Ora Indochinei

Acțiunile Tamilnad Mercantile Bank au ieșit la bursă astăzi. Experții se așteaptă să apară pentru prima dată un apartament

Prețul acțiunilor Tamilnad Mercantile Bank va deveni disponibil pentru comercianți și investitori începând de astăzi. Conform informațiilor disponibile pe site-ul web al BVB, data de listare pentru IPO a Tamilnad Mercantile Bank a fost stabilită pentru 15 septembrie 2022. Notificarea BVB precizează că acțiunile de capital ale Tamilnad Mercantile Bank Limited vor fi listate și acceptate în tranzacțiile din BVB și NSE în lista grupului „T”. Acțiunile vor fi în segmentul de tranzacționare până la o nouă notificare. Prețul acțiunilor Tamilnad Mercantile Bank poate apărea în jurul prețului de emisiune și s-ar putea să nu vedem prea multă fantezie la listare. (Toată povestea)

15 septembrie 2022, 07:30:17 Ora Indochinei

India a decis să autorizeze SBI să promoveze comerțul cu rupii cu Rusia: președinte FIEO

India a decis să permită celui mai mare creditor al țării să încurajeze comerțul cu rupii cu Rusia, iar Moscova își va desemna în curând propria bancă pentru a activa mecanismul, a declarat miercuri organismul exportator FIEO.

Reserve Bank of India a emis în iulie o circulară detaliată prin care le cere băncilor să facă aranjamente suplimentare pentru tranzacțiile de export și import în rupii indiene, având în vedere interesul crescând al comunității comerciale globale pentru moneda locală.

În prezent, o mare parte a comerțului bilateral India-Rusia este decontat în rupii din cauza sancțiunilor impuse de Statele Unite și Europa în urma atacului Moscovei asupra Ucrainei.

Reserve Bank of India (RBI) a declarat că pentru decontarea tranzacțiilor comerciale, băncile respective vor solicita conturile speciale în rupii ale băncilor Vostro/băncilor corespondente din țara parteneră de tranzacționare. (PTI)

15 septembrie 2022, 07:29:34 Ora Indochinei

Rupia scade cu 35 de lire sterline față de dolarul american din cauza ieșirilor de valută și temerilor de creștere a ratei dobânzii

Rupia a scăzut cu 35 de lire sterline, până la 79,52 față de dolarul verde miercuri, deoarece o valoare mai mare decât cea așteptată a IPC din SUA a dus la un sentiment de lipsă de risc în rândul investitorilor.

Comercianții de valută au spus că intrările de monedă străină și pierderile de pe piețele de valori locale au influențat, de asemenea, sentimentul rupiei.

Pe piaţa valutară interbancară, moneda locală s-a deschis la 79,58 pe dolar. A oscilat între 79.38 și 79.60 în timpul sesiunii.

Unitatea locală s-a stabilit în cele din urmă la 79,52, în scădere cu 35 de lire sterline față de închiderea anterioară de 79,17, punând capăt seriei de câștiguri consecutive de patru sesiuni în care a crescut cu 78 de lire sterline.

15 septembrie 2022 07:28:46 Ora Indochinei

Wall Street își revine după înfrângerea din ziua precedentă

Wall Street s-a încheiat miercuri, recuperând o parte din pierderile suferite cu o zi în urmă, datorită datelor mai puternice decât se aștepta, asupra inflației din SUA, care a stârnit temeri de majorări suplimentare ale ratelor dobânzilor Fed.

S&P 500 a crescut cu 0,3%. Dolarul a scăzut într-un comerț volatil, pe măsură ce prețurile petrolului au crescut.

Datele privind inflația din SUA au continuat să împingă acțiunile europene și asiatice în scădere bruscă, Londra scăzând cel mai mult în Europa, după vestea că inflația din Regatul Unit a încetinit luna trecută, dar a rămas aproape de maximul din ultimii 40 de ani.

Acțiunile americane au fost afectate marți de datele IPC care au arătat presiuni inflaționiste la scară largă și, deși ritmul IPC anual a încetinit în august, prețurile au crescut în mod neașteptat în această lună comparativ cu iulie.

Rezultatul dezamăgitor i-a lăsat pe investitori să se pregătească să continue lupta dură a Rezervei Federale împotriva inflației, în timp ce va crește din nou ratele dobânzilor săptămâna viitoare. (AFP)

Descărcați aplicația pentru a obține 14 zile de acces nelimitat la Mint Premium absolut GRATUIT!

Leave a Comment

Your email address will not be published.