Botul de tranzacționare cunoscut pentru depășirea piețelor cripto este dedicat lui Solana (SOL), Cardano (ADA) și unui alt competitor al ETH

Un bot de tranzacționare care și-a câștigat o reputație de depășire a piețelor dezvăluie cele mai recente alocări pentru portofoliul său, deoarece majoritatea criptomonedelor încearcă să-și revină după o scădere de o săptămână.

În fiecare săptămână, Real Vision Bot realizează sondaje în timp ce compilează evaluări computaționale ale portofoliului care generează consens în jurul „creierului celulei”.

Ultimii roboți date Dezvăluie că apetitul comercianților pentru risc s-a diminuat ușor de acum o săptămână, deoarece majoritatea participanților pe piață au votat pentru creșterea ponderii portofoliilor lor cu 18 altcoins, precum și cripto-activele lider Bitcoin (BTC) cu 50% și Ethereum (ETH) cu 50%. 27%.

Podiumul Solanei (SOL) a urcat pe locul doi cu o alocare la categoria grea cu 36%, iar coechipierul Cardano (ADA) a ajuns pe locul patru cu 21%.

Protocolul de interoperabilitate cu mai multe lanțuri Polkadot (DOT) se apropie de primele cinci cu o creștere de 20% a ponderii, urmat de o fracțiune din moneda stabilă fixată în dolar american (USDC), domeniul realității virtuale Decentraland (MANA) și benchmarkingul Layer 2. Soluție poligonală (Matic).

“Cele mai recente rezultate ale sondajului criptografic al Real Vision Exchange. Solana înaintea Ethereum? USDC urcă, de asemenea, pe locul 6.

1. Bitcoin 50%

2- Solana 36%

3. Ethereum 27%

4. Cardano 21%

5. Polkadot 20%”

sursă: Real Vision Bot / Twitter

Tokenul nativ BNB, schimbul de criptomonede al Binance, s-a clasat pe locul nouă, cu o creștere de 13% a alocării, urmat de platforma blockchain de nivel enterprise Elrond (EGLD) cu 12%.

Participanții au votat, de asemenea, o jumătate de duzină de alte active digitale notabile drept „excesive” la 11%, inclusiv rețeaua de jocuri blockchain bazată pe Ethereum, Enjin Coin (ENJ) și furnizorul de soluții de interoperabilitate de nivel enterprise, Quant Network (QNT). Protocolul de creare a aplicațiilor descentralizate Avalanche (AVAX), Hedera Hashgraph (HBAR), Rețeaua descentralizată Algorand (ALGO) și Token FTX pentru schimbul criptografic FTX (FTT).

Jocul de luptă pentru câștiguri Axie Infinity (AXS) a fost votat cu 10%, iar următoarele altcoins au primit între 6% și 7% din supraalocare: platforma blockchain de nivel enterprise Fantom (FTM), registrul distribuit XRP și rețeaua de plăți Descentralizare stelară (XLM).

Protocolul de împrumut și împrumut Aave (AAVE), scalabilitatea și interoperabilitatea ecosistemului Cosmos (ATOM) și rețeaua descentralizată Oracle Chainlink (LINK), au căzut în disgrație săptămâna aceasta.

Bitcoin și Solana conduc cea mai recentă alocare de portofel de schimb bazată pe sondaje cu 24,9%, urmate de Cardano cu 18,7%, apoi Ethereum cu 16,6% și USDC cu 14,9%.

Botul își construiește, de asemenea, un portofel personalizat, iar Real Vision evidențiază Bitcoin și Ethereum drept câștigătorii noti ai săptămânii, în timp ce opt monede alternative câștigă între 2% și 6%.

Sursa: Real Vision Bot

Real Vision Bot a fost co-dezvoltat de analistul cantitativ și CEO-ul fondurilor speculative Moritz Seibert și de statisticianul Moritz Hayden.

Fondatorul și macroeconomistul Real Vision, Raul Pal, a descris performanța istorică a botului drept „uimitoare”, spunând că depășește cu peste 20% un grup din primele 20 de cripto-active de pe piață.

Nu ratați – înscrieți-vă pentru a primi alerte prin e-mail criptate direct în căsuța dvs. de e-mail

Verificați acțiunea prețului

Urmează-ne Stare de nervozitateȘi Facebook și Telegram

Surf The Daily Hodl Mix

Consultați cele mai recente titluri de știri

& nbsp

Disclaimer: Opiniile exprimate în The Daily Hodl nu sunt sfaturi de investiții. Investitorii ar trebui să își efectueze diligența necesară înainte de a face investiții cu risc ridicat în bitcoin, criptomonede sau active digitale. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că transferurile și tranzacțiile sunt pe propriul risc, iar orice pierderi pe care le puteți suferi sunt responsabilitatea dumneavoastră. Daily Hodl nu recomandă cumpărarea sau vânzarea de criptomonede sau active digitale, iar The Daily Hodl nu este un consilier de investiții. Vă rugăm să rețineți că The Daily Hodl este implicat în marketing afiliat.

Imagine prezentată: Shutterstock / Chor muang / WindAwake / Mingirov Yuriy

Leave a Comment

Your email address will not be published.