Big Eyes Coin, Ethereum și Near Protocol sunt primele 3 monede de tranzacționat în 2022

Industria criptomonedei este pregătită să treacă prin cele mai grele momente din trecut și să meargă mai departe și, cu siguranță, au făcut o treabă grozavă în tranziția de la acele vremuri.

Creșterile constante ale prețurilor și hype-ul tot mai mare din jurul lansării de noi jetoane pe piața criptomonedelor sunt indicii ale unei potențiale piețe înfloritoare în curând.

Creșterea treptată a prețurilor acțiunilor înseamnă că este timpul să vă angajați asupra monedelor înainte ca acestea să devină prea scumpe; În acest scop, Ethereum (ETH) și Near Protocol sunt cele mai bune două opțiuni (NEAR).

Cu toate acestea, Big Eyes Coin (BIG) oferă tot ceea ce aveți nevoie dacă sunteți în căutarea unei monede nou-nouțe, care este ieftină datorită prevânzării.

Continuați să citiți dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre aceste monede.

Ethereum (ETH) – Blockchain folosit de mulți dezvoltatori

Ethereum a evoluat semnificativ de-a lungul timpului, ajungând într-un punct în care este ușor legat de acest domeniu economic și este singur ca o entitate distinctă. Vitalik Buterin, un programator de calculatoare de origine rusă și canadiană, este creditat că a venit cu ideea Ethereum în 2013. Pentru cei care nu știu, Ethereum a fost dezvoltat inițial ca un concept cool.

În cele din urmă, s-a maturizat în ceea ce vedem acum: o platformă blockchain publică descentralizată cu propria sa monedă (ETH). Pe lângă faptul că facilitează operarea contractelor inteligente descentralizate și servește drept platformă pentru alte criptomonede, Ethereum este în sine o criptomonedă.

Cu această platformă, oricine din întreaga lume poate crea și rula aplicații de fraudă și cenzură nepermise, iar software-ul nu se va bloca niciodată.

Ethereum iese în evidență față de alte criptomonede datorită capacităților sale de contracte inteligente. Contractele inteligente sunt practic programe de calculator pre-scrise care realizează automat acțiunile necesare în executarea acordului, protejând în același timp identitatea părților implicate.

Near Protocol (NEAR) – Abilitatea de a ocoli multe dintre cele mai bune lanțuri de blocuri?

Proiectat ca un blockchain de nivel 1, Near Protocol (NEAR) este o platformă cloud administrată de comunitate care elimină multe dintre problemele care afectează blockchain-ul actual, cum ar fi viteze lente ale tranzacțiilor, debit insuficient și lipsa de interoperabilitate.

Near Protocol acceptă o platformă care este ușoară atât pentru utilizator, cât și pentru dezvoltator, oferind DApps cele mai satisfăcătoare condiții posibile pentru a prospera.

Near Protocol a fost fondată de Eric Trautman, cu Lilia Polosukhin și Alexander Skidanov (amândoi cu cunoștințe tehnice și experiență vastă) ca co-fondatori. Datorită tehnologiei Nightshade utilizată în principal de Near Protocol, debitul tranzacțiilor este mult crescut, ceea ce îl face să iasă în evidență față de alte protocoale.

În Nightshade sunt folosite diverse tipuri de hash, ceea ce crește puterea blockchain-ului. Acest lucru este realizat prin grupuri de validatori care lucrează împreună pentru a procesa tranzacții în paralel pe mai multe fire partiționate. În prezent, există o capitalizare de piață de aproximativ 3 milioane USD pentru Near Protocol.

Big Eyes (Big Eyes) – Creșterea celei mai mari comunități care are grijă de planetă

Big Eyes Coin (BIG) este o nouă intrare promițătoare pe piața criptomonedelor care a generat mult entuziasm. Fiind o întreprindere cripto bazată pe comunitate, moneda încearcă să protejeze cele mai importante ecosisteme ale planetei, direcționând în același timp veniturile către ecosistemele DeFi.

Big Eyes a privit dincolo de doar furnizarea de profituri comunității sale și organizațiilor care doresc să o ajute. În schimb, proiectul este conceput pentru a contribui mai mult decât parțial la piață prin crearea unui ecosistem blockchain capabil să stimuleze în mod independent o creștere excesivă.

Big Eyes intenționează să realizeze acest lucru prin utilizarea NFT-urilor pentru a crește cantitatea de materiale și evenimente pe care utilizatorii le pot accesa pentru a-i încuraja să se alăture blockchain-ului hype-ship.

Dezvoltatorii monedei Big Eyes intenționează să promoveze moneda prin economia influencerului, ceea ce este ideal pentru că are șanse mari să fie acceptată cu ușurință de oamenii și vedetele influente din întreaga lume.

Deoarece Big Eyes este o monedă pentru oameni, 90% din suma totală de 200.000.000 de jetoane BIG au fost puse la dispoziția utilizatorilor în prima zi.

Pentru a afla mai multe despre această nouă monedă meme, consultați linkurile de mai jos:

Pre-vânzare: https://buy.bigeyes.space/
site: https://bigeyes.space/
cablu: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

Disclaimer: Aceasta este o versiune plătită. Declarațiile, opiniile și opiniile exprimate în această coloană sunt exclusiv cele ale furnizorului de conținut și nu reprezintă neapărat opiniile și opiniile Bitcoinist. Bitcoinist nu garantează acuratețea sau actualitatea informațiilor furnizate în acest conținut. Faceți-vă cercetări și investiți pe propriul risc.

Leave a Comment

Your email address will not be published.