Avantaje și dezavantaje și cine ar trebui să creeze un cont

Experții din interior aleg cele mai bune produse și servicii pentru a vă ajuta să luați decizii inteligente cu banii dvs. (iată cum). În unele cazuri, primim un comision de la partenerii noștri, cu toate acestea, opiniile noastre sunt proprii. Termenii se aplică ofertelor enumerate pe această pagină.

cont minim

0 USD (investiție de 1 USD)

cheltuieli

2 USD/lună Crypto: 0,50 USD/tranzacționare pentru poziții de 100 USD sau mai puțin; 0,5% / tranzacționare pentru tranzacții de peste 100 USD

Tipuri de investiții

Acțiuni, ETF-uri, criptomonede și fonduri mutuale

clipi clipi

cont minim

0 USD (investiție de 1 USD)

cheltuieli

2 USD/lună Crypto: 0,50 USD/tranzacționare pentru poziții de 100 USD sau mai puțin; 0,5% / tranzacționare pentru tranzacții de peste 100 USD

Tipuri de investiții

Acțiuni, ETF-uri, criptomonede și fonduri mutuale

cont minim

0 USD (investiție de 1 USD)

cheltuieli

2 USD/lună Crypto: 0,50 USD/tranzacționare pentru poziții de 100 USD sau mai puțin; 0,5% / tranzacționare pentru tranzacții de peste 100 USD

simbol chevron Indică o secțiune sau un meniu extensibil sau, uneori, opțiuni de navigare anterioare/următoare.

evaluare generală

Plynk este potrivit pentru tine?

Lansată în 2020, Plynk este o aplicație axată pe simplificarea procesului de investiții pentru începători. Combină o interfață ușoară de utilizator, educație în materie de investiții și acces la acțiuni, ETF-uri, criptomonede și fonduri mutuale la preț redus. De asemenea, puteți investi în soldurile de carduri cadou neutilizate.

În timp ce Plynk face o treabă grozavă făcând procesul de investiție convenabil pentru noii veniți, nu este grozav pentru cei care caută robo-consilieri sau gestionarea automată a portofoliului. Este o platformă mai bună pentru începătorii care sunt gata să ia lucrurile în propriile mâini și să ia propriile decizii de tranzacționare.

Plynk este disponibil atât pe dispozitivele iOS, cât și pe Android.

clipi vs Robinhood

Atât Plynk, cât și Robinhood se adresează comercianților de bricolaj care caută o interfață simplă, cu acces la investiții precum acțiuni, ETF-uri și criptomonede. Dar cele două platforme diferă și în multe privințe.

În primul rând, Robinhood vă permite în plus să tranzacționați opțiuni, IPO-uri și achiziții alternative. În plus, oferă tranzacționare în marjă și puteți câștiga recompense în acțiuni și criptomonede la achizițiile dvs., datorită cardului de numerar Robinhood. Pe de altă parte, Plynk vă oferă un tip de investiție pe care Robinhood nu o face: fonduri mutuale.

Robinhood îl bate și pe Plynk când vine vorba de taxe, dar Plynk Education Rewards este cea mai importantă resursă de învățare la Robinhood. Puteți câștiga credite doar citind anumite articole. De exemplu, dacă citiți articolul lui Blink, „Time to Market vs. Market Timing” și stabiliți o nouă investiție recurentă, platforma va egala investiția respectivă până la 20 USD.

Blink vs Wealthfront

În timp ce Plynk se străduiește să simplifice tranzacționarea DIY pentru începători, Wealthfront oferă în primul rând consiliere automată pentru investitorii neimplicați. Prin urmare, ambele platforme pot fi opțiuni puternice pentru începătorii care doresc să facă o tranziție lină la bursă.

Dar nu veți putea accesa acțiuni în Wealthfront și nici nu veți putea tranzacționa criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash. Plynk furnizează criptomonede, dar Wealthfront oferă cripto-fonduri (sau cripto-fonduri mutuale) și nu poți aloca decât până la 10% din acestea în portofel. Aveți mai multă flexibilitate în codificare cu Plynk.

moduri de a investi clipi

Auto-tranzacționare

Tranzacționarea DIY poate fi dificilă dacă nu aveți experiență pe piață. Și, deși Plynk nu este un consilier automatizat (consilierii roboti folosesc algoritmi informatici și/sau supraveghere expertă pentru a crea și gestiona portofolii personalizate pentru investitorii neintruzivi), ea încă își propune să simplifice calea de tranzacționare auto-dirijată pentru noii veniți.

Platforma oferă patru caracteristici principale:

  • Explorați Plynk: Acest instrument corespunde investițiilor care se potrivesc preferințelor și obiectivelor dvs. Va trebui doar să răspundeți la câteva întrebări rapide, iar caracteristica se va ocupa de restul.
  • Gândește-te la Plynk: Această caracteristică este cea mai bună pentru cei care caută cunoștințe, deoarece oferă sfaturi și conținut educațional despre tot ceea ce are legătură cu investițiile.
  • card cadou: Dacă aveți carduri cadou neutilizate, puteți investi în aceste credite (atâta timp cât sunt de cel puțin 10 USD).
  • Investiții recurente: Această opțiune este la fel de aproape de investiția automatizată precum ați obține cu Plynk. Vă permite să setați contribuții automate de investiții, ceea ce înseamnă că puteți programa depuneri regulate în contul dvs.

În ceea ce privește taxele, nu aveți nevoie de niciun minim pentru a deschide un cont, dar veți avea nevoie de 1 USD pentru a începe să investiți. În plus, atunci când deschideți prima dată un cont, Plynk vă oferă un bonus de înregistrare de 10 USD și trei luni gratuit. După aceea, veți plăti 2 USD pe lună.

Platforma oferă două tipuri de conturi: conturi de brokeraj și conturi cripto. Conturile lor de brokeraj vă permit să investiți în acțiuni, ETF-uri și fonduri mutuale.

Criptare Plynk

Plynk a colaborat și cu Paxos Trust Co. Pentru a oferi tranzacționare cu criptomonede. Puteți schimba patru criptomonede cu Plynk Crypto: Bitcoin, ethereum, litecoin și bitcoin cash. În plus, utilizatorii care au deschis deja conturi de brokeraj sunt eligibili să investească în ofertele cripto ale platformei.

Taxele variază pentru conturile lor cripto. De exemplu, vă percepe o taxă minimă de 0,50 USD per tranzacție pentru tranzacțiile cu criptomonede de 100 USD sau mai puțin. Pentru tranzacții de peste 100 USD, veți plăti 0,5%. Plynk adaugă această taxă la valoarea totală a tranzacției dvs. De exemplu, costul final al unei tranzacții de 50 USD ar fi de 50,50 USD.

La fel ca și conturile sale de brokeraj, Plynk își completează, de asemenea, ofertele cripto cu ghiduri educaționale ușor accesibile despre subiecte cripto. Cu toate acestea, un dezavantaj de luat în considerare este că veți avea acces doar la ordinele de piață. Nu puteți folosi lucruri precum ordinele limită pentru a seta prețul exact pe care doriți ca comanda să fie executată. În plus, alegerea cripto-ului – în comparație cu conturile de tranzacționare DIY, cum ar fi Robinhood, SoFi și Webul – este foarte limitată.

Blink: Așa este Demn de incredere?

Personal Finance Insider ia în considerare evaluările Better Business Bureau atunci când evaluează credibilitatea platformelor de investiții, dar Plynk nu are un profil BBB în acest moment.

În general, evaluările biroului evaluează cât de bine interacționează companiile cu clienții. De asemenea, ține cont de câțiva alți factori, inclusiv tipul afacerii, timpul în afaceri, istoricul reclamațiilor clienților, procedurile de licențiere și guvernamentale și problemele de publicitate.

Dar evaluările biroului nu garantează fiabilitatea sau performanța. Acesta este motivul pentru care este la fel de important să vă faceți cercetări înainte de a vă crea un cont. Dosarul lui Plynk este în prezent liber de orice scandaluri sau procese majore.

clipi – Întrebări și răspunsuri (FAQ)

Plynk este o aplicație de investiții care oferă acțiuni, ETF-uri, fonduri mutuale și criptomonede. Creată în 2021, platforma se concentrează în special pe investitorii începători care au nevoie de ajutor pentru a se obișnui cu piața de valori. Pentru a facilita această tranziție, oferă bloguri educaționale despre investiții, buletine informative lunare și recompense financiare pentru anumite articole.

Platforma vă permite, de asemenea, să investiți cu carduri cadou neutilizate (atâta timp cât au cel puțin 10 USD în sold) și percepe doar 2 USD pe lună după primele trei luni gratuite.

Tot ce trebuie să faceți este să configurați un cont Plynk pentru a primi recompensa acestuia. În prezent, veți primi 10 USD pentru crearea unui cont nou. De asemenea, puteți obține bonusuri de până la 50 USD (bonus de înscriere de 10 USD, 20 USD când faceți o afacere în perioada promoției, 20 USD când citiți un articol educațional).

Plynk face parte din Digital Brokerage Services LLC.

Leave a Comment

Your email address will not be published.