Gold Price Forecast: Gold Threatens Break on CPI, Eyes on FOMC

Aurul amenință că va încălca IPC, cu ochii pe FOMC

Prețul tehnic al aurului: niveluri de tranzacționare săptămânale pentru aur/dolar american

Prețurile aurului au crescut cu mai mult de 2,7% față de cel mai scăzut nivel lunar, cu tranzacționarea XAU/USD într-un interval restrâns chiar sub rezistența anuală a canalului. Liniile de luptă sunt trasate mâine către datele cheie ale inflației din SUA și, în timp ce amenințarea tehnică mai largă rămâne mai scăzută, ne uităm la o potențială inversare într-un pivot important de suport, cu o întrerupere a intervalului bine definită, care poate oferi o oarecare claritate în zilele următoare. Acestea sunt țintele actualizate și nivelurile de anulare care contează la XAU/dolar american Graficul săptămânal. Ultima mea recenzie Webinar săptămânal de strategie Pentru o analiză aprofundată a acestei configurații tehnice de aur și multe altele.

incepe in:

Trăiește acum:

19 septembrie

(12:09 GMT)

Seminarii web săptămânal de strategie online în direct, luni, la 12:30 GMT

Webinar săptămânal în scalping

Înregistrați-vă pentru un webinar

alătură-te acum

Webinarul s-a încheiat

Graficul prețului aurului – XAU / USD Săptămânal

Graficul prețului aurului - XAU/USD săptămânal - Prognoza comercială GLD - GC Prognoza tehnică

Pregătite de Michael Boutrosstrateg tehnic; Aur pe Tradingview

Note: in ultima luna Aur săptămânal Prețperspective Am observat că perechea XAU/USD, „recuperarea din suportul pentru tendința descendentă testează acum rezistența la tendința descendentă – căutând reacția/inversarea prețului aici în zilele următoare”. Maximul a fost înregistrat la rezistența canalului în acea săptămână înainte de a se inversa brusc, cu un minim de trei săptămâni, în scădere cu peste 6,5% față de maximul din august.

Scăderea nu s-a putut închide fără o extindere de 1,618% din declinul anual la 1706 cu critic sustinerea fixat în 1671/82– Zona definită de minimele din mai/iunie 2020, minimele din 2021 și retragerea de 38,2% a avansului din 2015. O pauză sub acest nivel ar fi foarte dăunătoare din punct de vedere tehnic, cu un astfel de scenariu care expune inversarea din martie 2020 la 1631 scădere cu 50% la 1560.

prima săptămână srezistenţă Vizualizat la încheierea inversării săptămânale pe 15 august la 1745 Sprijin susținut până în 2018/2019 linie de tendință / 61,8% Fibonacci Corectarea ultimei picături la 1762– Este necesară o închidere săptămânală peste această limită pentru a semnala o redresare mai semnificativă/reducerea atenției pe termen mediu către închiderea minimă a săptămânii în ianuarie la 1791 si dincolo.

Recomandat de Michael Boutros

Descărcați cea mai recentă prognoză trimestrială a prețului aurului

minim: Aurul se tranzacționează chiar sub rezistența anuală a canalului, iar accentul mai larg este ruperea intervalului 1671-1762 pentru a ghida. Din punct de vedere al tranzacționării, în timp ce amenințarea rămâne de a testa nivelul major de suport pe puțin mai jos, respectați ruptura acestui interval pe termen mediu. În cele din urmă, aurul testează aici o zonă cheie de pivot tehnic – ai răbdare și rămâne agil. Voi posta o actualizare pret de aur tehnic pe termen scurt perspective Odată ce obținem mai multă claritate asupra nivelurilor de tranzacționare XAU/USD pe termen scurt.

Pentru o analiză completă a strategiei de tranzacționare a lui Michael, consultați Fundamentele seriei de analize tehnice pe bclădire Tradia sTristrategie

Gold Trader Sentiment – Graficul prețului XAU / USD

Sentimentul comerciantului de aur - Graficul prețului XAU/USD - Poziționarea retail GLD - Prognoza tehnică GC

  • rezumat al Moralul clienților IG Arată că comercianții sunt long gold – raportul este de +6,08 (85,88% dintre comercianți sunt long) – de obicei de urscitind
  • Pozițiile lungi sunt cu 2,09% mai mici decât ieri și cu 13,35% mai mari decât săptămâna trecută
  • Pozițiile scurte sunt cu 30,01% mai mari decât ieri și cu 2,95% mai mici decât săptămâna trecută
  • De obicei, avem o viziune contradictorie cu sentimentul mulțimii, iar faptul că comercianții rezistă indică faptul că prețurile aurului ar putea continua să scadă. Comercianții sunt long-uri net mai puțin decât ieri, dar sunt long-uri net mai mult decât săptămâna trecută. Combinația dintre situația actuală și schimbările recente ne oferă o tendință mixtă de tranzacționare cu aur de la a sentimente Punct de vedere.
de la clienti plasă lungă.
de la clienti plasă scurtă.

schimba in

Longs

pantaloni scurti

OI

zilnic 2% -10% 1%
săptămânal 17% -16% 12%

Diagrame tehnice săptămânale active

– compus de Michael BoutrosStrategist Tehnic la DailyFX

Urmărește-l pe Michael pe Twitter Încorporați Tweet

Leave a Comment

Your email address will not be published.