Analiză Tehnică zilnică – Forex Business

EUR / USD

Sesiunea de tranzacționare de ieri a fost marcată de o volatilitate scăzută, deoarece urșii nu au reușit să câștige suficient impuls pentru a continua mișcarea de urs, iar perechea a găsit o zonă de suport puternică în jurul valorii de 0,9959. La momentul scrierii acestei analize, EUR/USD este închis într-un interval restrâns de 0,9960 – 1,0025. Este foarte probabil ca această fază de consolidare să continue în primele ore ale tranzacției de astăzi, înainte ca o posibilă reluare a trendului descendent să urmeze exemplul. Deși perspectiva rămâne negativă – pentru o scădere suplimentară a valorii monedei unice europene, este probabil ca taurii să încerce să preia controlul pieței și să țintească rezistența la 1.0025, unde o spargere de succes poate duce la o corecție mai profundă care vizează următorul rezistență la 1,0078. Pe de altă parte, dacă rezistența locală la 1.0025 maschează presiunea taurinelor sau dacă vânzătorii reușesc să mențină prețul sub rezistența majoră de la 1.0078, este foarte probabil să vedem un nou val de vânzări îndreptându-se spre preț. mai mic la 0,9877. Cu toate acestea, acest scenariu s-ar putea concretiza numai dacă urșii reușesc să depășească limita inferioară a intervalului situat la 0,9960. Astăzi, se poate aștepta o volatilitate crescută în jurul lansării datelor SUA privind cererile inițiale de șomaj la ora 12:30 GMT. Date mai bune decât cele așteptate pot declanșa o mișcare impulsivă și pot oferi taurinilor stimulentul necesar pentru a ataca partea de jos la 0,9877 și chiar și la 0,9812.

dolarul american / yenul japonez

În timpul sesiunii de tranzacționare de ieri, ursii au reușit încă o dată să zădărnicească atacul taurinilor în jurul rezistenței de la 144,90, iar ninja a revenit convingător, atingând nivelul de suport de 142,68. De fapt, taurii par să-și piardă avânt chiar deasupra suportului menționat, iar perechea pare să se fi găsit într-o consolidare scurtă în intervalul 142.68 – 143.49. Așteptările pentru sesiunea de tranzacționare de astăzi sunt că ursii vor încerca să scoată prețul de pe acest canal și să direcționeze perechea către testarea suportului critic la 141,64. În direcția opusă, dacă taurii reușesc să depășească limita superioară a intervalului și să conducă prețul peste 144,00, este posibil să asistăm la un alt atac urcare asupra rezistenței critice la 144,93.

Lire sterline / dolari americani

Situația cu perechea GBP/USD este destul de asemănătoare cu situația cu perechea EUR/USD. După scăderea bruscă de ieri, taurii au reușit să limiteze vânzările chiar deasupra zonei de suport la 1,1475. Mai mult, lira sterlină a recâștigat o parte din pierderile recente și a testat nivelul psihologic la 1.1600, dar taurii nu au reușit să câștige suficient impuls pentru a-l depăși. La momentul redactării acestui articol, perechea este stabilă chiar sub rezistența menționată și este foarte posibil ca perechea să înceapă să se consolideze între 1.1475 și 1.1600, înainte ca investitorii să înceapă în sfârșit să determine calea viitoare a perechii. Practic, sentimentul actual al pieței este ca tendința de urs să continue, dar numai dacă ursii pot trece cu succes prin importantul suport de 1,1475. Dacă se întâmplă acest lucru, aceasta poate fi considerată o bună oportunitate pentru vânzători de a consolida perspectiva negativă și de a direcționa prețul către testarea nivelului psihologic la 1.1400.

Yogermani 40

Indicele EUGERMANY40 a înregistrat câștiguri modeste în sesiunea europeană de tranzacționare și a reușit să recupereze o parte din pierderile de ieri. După o valoare a IPC mai proastă decât se aștepta, indicele a scăzut împreună cu alte piețe globale, pe fondul speculațiilor că Rezerva Federală își va menține poziția de șofer mai mult decât se aștepta. Prețul indicelui se apropie de nivelul critic de suport la 13.000 și, prin urmare, așteptările pentru sesiunea de tranzacționare de astăzi sunt să testeze acest nivel. În cazul în care prețul scade sub, ne putem aștepta la o scădere suplimentară către următorul nivel de suport major la 12717, care este un scenariu logic care ia în considerare problemele persistente de aprovizionare, creșterea prețurilor la energie și inflația și, ca urmare, situația economică generală. Conflictul dintre Rusia și Ucraina. Cu toate acestea, înainte ca investitorii să decidă să ia poziții scurte, aceștia ar trebui să ia în considerare posibilitatea sprijinirii la 13.000 cu presiunea ursului mascata și consolidarea scurtă care se formează în perioada 12979 – 13190, înainte de o posibilă reluare a trendului descendent. loc. În sus, prima rezistență majoră este la 13190, urmată de nivelul 13346.

Statele Unite ale Americii 30

Atât piețele europene, cât și indicele bursier din SUA s-au închis în roșu, iar indicele a pierdut aproape 4,5% din valoare. Cu toate acestea, taurii au reușit să limiteze vânzarea la nivelul de suport 30975, iar la momentul scrierii analizei, US30 se tranzacționează într-un interval foarte strâns pe canalul 30975 – 31291, deoarece piața își ia aer după aceea. Scădere bruscă ieri. O întrerupere cu succes a suportului la 30975 va oferi investitorilor stimulentul necesar pentru a ataca următoarele niveluri importante la 30700 și 30500. Un scenariu alternativ, în care taurii reușesc să preia controlul și să încalce rezistența de la 31291, ar duce cu ușurință la o corecție mai profundă. spre nivelul de 31629. Astăzi, se poate aștepta. Volatilitate crescută în jurul lansării datelor privind cererile inițiale de șomaj, sondajul Fed din Philadelphia și indicii de producție Empire State, precum și datele despre vânzările cu amănuntul din SUA, toate programate pentru 12:30 GMT.

Leave a Comment

Your email address will not be published.