7 cei mai buni roboți de tranzacționare AI (septembrie 2022)

Două dintre forțele principale pe care le oferă inteligența artificială (AI) sunt automatizarea și perspectivele, ambele joacă un rol major în tranzacționarea cu criptomonede AI. Boții de tranzacționare sunt acum folosiți de investitorii în criptomonede pentru a automatiza pozițiile de cumpărare și vânzare pe baza unor indicatori tehnici cheie, la fel cum fac cu Faceți schimb de acțiuni AI în mod regulat.

Există câteva provocări majore pentru tranzacționarea cu criptomonede. În primul rând, piețele sunt deschise 24/7, ceea ce face necesar ca comercianții să monitorizeze în mod constant graficele dacă nu doresc să piardă o tranzacție. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care roboții de tranzacționare cu criptomonede AI au fost populari de-a lungul anilor.

Roboții de tranzacționare AI ating un nivel mai ridicat de performanță și nu necesită ca utilizatorul să petreacă mult timp studiind diferite strategii și parametri. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să intre în tranzacționarea cu criptomonede, deoarece le permite comercianților neprofesioniști să profite de strategiile profitabile.

Datorită popularității sale, a existat o creștere a roboților de tranzacționare cu criptomonede cu inteligență artificială pe piață.

Iată o privire asupra unora dintre cei mai buni roboți de tranzacționare cu criptomonede bazați pe inteligență artificială:

1. CryptoHopper

În fruntea listei noastre cu cei mai buni roboți de tranzacționare cu criptomonede AI se află Cryptohopper, un bot de tranzacționare criptografic alimentat de AI care vă ajută să economisiți timp prin automatizarea tranzacționării. Platforma multifuncțională combină funcționalitatea unui hub, a unui serviciu de copiere, a unui serviciu de tranzacționare socială și a unui serviciu de gestionare a portofoliului pentru a oferi o gamă largă de servicii.

Terminalul tranzacționează cu cele mai bune criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin. În total, este compatibil cu până la 75 de criptomonede și nouă schimburi majore, cum ar fi Binance, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Cryptopia, Huobi și Poloneix. Una dintre cele mai mari caracteristici ale CryptoHopper este că permite roboți de tranzacționare gratuit, permițându-vă să vă creați și să vă testați proprii roboți.

Robotul de tranzacționare semi-automat al platformei permite comercianților să scape de înclinațiile și emoțiile umane, îmbunătățind procesul de tranzacționare. În schimb, se bazează pe algoritmi de tranzacționare bazați pe tehnologie și pe metode de tranzacționare programate.

CryptoHopper oferă o gamă largă de instrumente de tranzacționare cu funcții precum testarea botului, șabloanele de salvare, opririle finale și indicatori personalizabili. Platforma este o soluție bazată pe web, care are o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Puteți configura botul de tranzacționare să tranzacționeze automat 24/7, pe lângă utilizarea algoritmică și a tranzacționării sociale.

Platforma oferă, de asemenea, asistență excelentă pentru clienți, cu o echipă de asistență care poate ajuta cu orice probleme care pot apărea. Asistența bună pentru clienți este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui bot de tranzacționare cu criptomonede.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale CryptoHopper:

 • Gamă largă de instrumente
 • Interfață intuitivă
 • Compatibilitate mare de schimb/criptare
 • Relații Clienți

2. Bitsgap

Bitsgap este o altă opțiune excelentă de bot de tranzacționare cu criptomonede AI care oferă roboți de tranzacționare cu criptomonede, comenzi algoritmice, gestionare a portofoliului și mod demo gratuit într-un singur loc. Unul dintre cele mai bune puncte de vânzare ale Bitsgap este că face posibilă conectarea tuturor schimburilor dvs. într-un singur loc. Acest lucru are multe beneficii mari, cum ar fi faptul că vă permite să implementați cu ușurință strategii și să implementați simultan boți avansați pe platforme.

Adunând totul într-un singur loc, puteți compara prețurile de pe diferite piețe de criptomonede, puteți tranzacționa și comuta între burse, puteți urmări investițiile și testa strategiile cu un cont demo.

Bitsgap este integrat cu 30 de schimburi diferite, inclusiv schimburi de top precum Binance, Kraken și Bitfinex. În plus, oferă acces la peste 10.000 de perechi de criptomonede și mulți indicatori tehnici pentru a vă ajuta să vă construiți strategiile. Interfața intuitivă face posibilă tranzacționarea automată atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Una dintre caracteristicile unice ale botului de tranzacționare Bitsgap este că asigură că investițiile dumneavoastră sunt distribuite proporțional în intervalul dorit, permițându-vă să obțineți profituri mici și frecvente la fiecare mișcare de pe piață. Ordinele sunt executate și noi ordine sunt plasate atunci când prețul atinge intervalul dorit.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale Bitsgap:

 • Cont demo Bitsgap
 • Integrare cu 30 de schimburi diferite
 • Peste 10.000 de perechi de criptomonede
 • Distribuția proporțională a investițiilor

3. TradeSanta

O altă platformă excelentă de tranzacționare cu criptomonede AI este TradeSanta, care este un software și un bot de tranzacționare cu criptomonede care ajută utilizatorii să navigheze pe piața criptomonedelor și să profite de fluctuațiile valorii.

Ca și alte platforme, TradeSanta vă permite să tranzacționați 24/7, iar configurarea este rapidă și ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont, să vă alegeți perechile de tranzacționare și să configurați botul de tranzacționare în câteva minute.

TradeSanta este util în special atât pentru începători, cât și pentru comercianții ocazionali. Nu necesită proceduri complicate pentru a reuși cu mecanica roboților. Boții se bazează atât pe strategii lungi, cât și pe scurt și sunt ghidați de algoritmi complecși.

Un alt aspect pozitiv al TradeSanta este că nu are restricții semnificative privind volumul de tranzacționare, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra și vinde cantități mari de criptomonede fără creșteri sau scăderi semnificative de preț.

Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale TradeSanta:

 • Tranzacționare 24/7
 • Configurare rapidă și ușoară
 • Util pentru începători / comercianți ocazionali
 • Fără limite mari de dimensiune

4. criptoerou

CryptoHero, un bot multiplatform alimentat de inteligență artificială, a fost creat de manageri de fonduri experimentați care au fost implicați în tranzacționarea criptomonedei și a altor piețe de zeci de ani. Platforma oferă acces la sute de criptomonede, care continuă să se extindă pe măsură ce colaborează cu mai multe companii și este integrată cu cele mai importante schimburi de criptomonede, cum ar fi Binance și Kraken.

Începeți prin a vă defini parametrii de tranzacționare, iar odată ce ați terminat, roboții îmbunătățiți cu inteligența artificială rulează simulări și oferă informații despre cele mai bune oportunități de pe piață. Vă permite să setați condiții de intrare și ieșire, precum și diferite tipuri de indicatori pentru a verifica tendințele și a ține pasul cu actualizările.

O altă caracteristică importantă pe care o oferă platforma este back-testing-ul, unde poți testa o strategie de tranzacționare de care nu ești 100% sigur. Veți folosi strategia în diferite condiții de piață pentru a vă îmbunătăți deciziile.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale CryptoHero:

 • Creat de manageri de fonduri experimentați
 • Sute de criptomonede
 • Condiții de intrare și ieșire
 • test de spate

5. krill

Kryll este un software și un bot de automatizare a tranzacționării cu criptomonede bazat pe inteligență artificială, conceput pentru a ajuta comercianții zilnici să simplifice gestionarea tranzacționării cu criptomonede. Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei platforme este generatorul de codare, care îi ajută pe începători să creeze scripturi fără a fi nevoie de cunoștințe anterioare de cod. Folosind un sistem drag-and-drop, utilizatorii pot conecta funcții preexistente în roboții specializați.

Kryll oferă, de asemenea, o piață, unde comercianții cu experiență și alte persoane își împărtășesc strategiile contra unei taxe. Această caracteristică este utilă pentru începători sau pentru oricine nu are experiență în tranzacționarea cu criptomonede.

Platforma oferă alte caracteristici, cum ar fi platforma de tranzacționare, care vă permite să setați mai multe stop-loss și take-profits, și propriul editor de strategie, unde puteți crea un algoritm de tranzacționare automat cu o interfață drag-and-drop.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale Kryll:

 • Simplificați tranzacționarea cu criptomonede
 • generator de cifrare
 • magazinul
 • Platformă de tranzacționare

6. HaasOnline

HaasOnline vă permite să dezvoltați, să testați și să implementați rapid boți de tranzacționare cu criptomonede de înaltă frecvență în zeci de schimburi de criptomonede. Funcțiile prestabilite permit robotului de tranzacționare să analizeze tendințele și să ia cele mai bune decizii.

Software-ul execută ordinele automat, păstrând în același timp o imagine de ansamblu asupra pieței, iar tranzacționarea poate fi executată mai rapid și mai eficient. Potrivit platformei, menține cel mai înalt nivel de tehnologie prin dezvoltarea continuă a roboților de tranzacționare.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale HaasOnline este funcționalitatea de backtest istoric și în timp real, care vă permite să vizualizați și să testați setările botului dvs. în timp real sau în trecut. Cu această funcție, puteți vedea cum funcționează botul dvs., precum și cum va funcționa dacă aveți anumite setări.

O altă caracteristică unică este editorul vizual, care este combinat cu HaasScript pentru a vă permite să creați, să testați și să publicați rapid scripturi în mai multe schimburi de criptomonede. Puteți să vă proiectați proprii algoritmi de codare cu soluții prefabricate sau puteți căuta pe piață soluții terțe.

Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale HaasOnline:

 • Funcții presetate
 • Onorează comenzile automat
 • Backtesting istoric și real
 • editor vizual

7. Magazin Gun Bot

Închiderea listei cu cei mai buni roboți de tranzacționare cu criptomonede AI este Gun Bot Shop, care vă permite să vă „automatizați tranzacționarea și să generați venituri pasive pentru pilotul automat”. Platforma acceptă o gamă largă de schimburi, cum ar fi Binance, Binance US, Bitmex, Coinbase Pro, Kukoin, HitBTC, Kraken și multe altele, cu un total de peste 100.

Compatibilă cu sistemele de operare Windows, Mac și Linux, platforma vă ajută să automatizați tranzacționarea cu criptomonede și să generați venituri pasive. Puteți implementa 14 strategii de tranzacționare profesionale precodate și include acces gratuit la un grup de asistență Telegram.

Interfața grafică nou proiectată a platformei este concepută pentru a face întregul proces ușor și simplu. Puteți verifica rapid valoarea portofoliului, diagramele pentru toate perechile, soldul pentru fiecare monedă, tranzacțiile recente și alte informații valoroase. Veți primi, de asemenea, indicatori avansați de tranzacționare, tranzacționare inversă, cost mediu scăzut în dolari și multe altele.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale Gun Bot Shop:

 • generare pasivă de venit
 • Suportă peste 100 de schimburi
 • Compatibil cu sistemele de operare Mac, Windows și Linux
 • Interfata grafica foarte utila

Leave a Comment

Your email address will not be published.